Гонгадзе, як спосіб змінити інформаційне поле

10 квітня 2013, 12:48
Власник сторінки
журналіст
0
1421

Влада запустила нову інформаційну бомбу, яка відволікатиме громаду від першочергових проблем.... Йдеться про спробу Пукача позбавити Г.Гонгадзе звання Героя України, а у вулиці - відібрати його ім'я.

Влада запустила нову інформаційну бомбу, яка відволікатиме громаду від першочергових проблем....
Йдеться про спробу Пукача позбавити Г.Гонгадзе звання Героя України, а у вулиці - відібрати його ім'я....
Влада сподівається, що питання парламентської кризи, виборів у Києві, відмова скасувати пенсійну реформу та відставити Уряд - відійде на другий план...


Звичайно, є й осбиста вигода Пукача. Сьогодні в очах громади  - він інструмент диктатури, який знищив славетного борця з режимом.... Якщо план влади реалізується, то ситуація стане в ряд інших вбивств, яких в нашій країні трапляється чимало.... Мент убив громадянина...

але, повторюю, Пукач і досі залишається інструментом диктатури (хоч тепер вде іншої), бо ця провокація в інтересах Януковича.... Він воліє, щоб люди стояли з гаслами "Гонгадзе - Грерой!", а не "Юлі - Волю!!"

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.