Азаров має поділитися асфальтом із Поповим

12 квітня 2013, 12:25
Власник сторінки
журналіст
0
1290

Ремонтні роботи міжквартальних проїздів та дворів будинків - це ніщо в порівнянні з тим, що зроблено на міжміських дорогах

Відновлення асфальтового покриття на прибудинковій території житлового будинку на вул. Героїв Дніпра, 79 включено в поадресний перелік асфальтування прибудинкових територій та міжквартальних проїздів і благоустрою на 2013 рік.

Про це повідомила КМДА на моє звернення щодо відновлення асфальтового покриття на прибудинковій території згаданого будинку.

Як зазначили жителі згаданого будинку, через суцільні ями та аварійний стан доріжок до будинку не можливо під’їхати.

На рівні країни вже прозвітовано, що майже всі дороги відремонтовані, а це значить, що ресурси дорожньої техніки та асфальтових заводів звільнилися. Чому ці ресурси не спрямовуються на ремонт асфальтового покриття наших дворів і проїздів у межах столиці? Розумію, Київ – це сфера відповідальності О. Попова, а не Кабміну, але чому через те, що муніципальна і державна влада не можуть домовитися між собою повинні страждати кияни? Може, нехай Азаров поділиться асфальтом з Поповим?!

Ремонтні роботи міжквартальних проїздів та дворів будинків - це ніщо в порівнянні з тим, що зроблено на міжміських дорогах, але київська влада неспроможна виконати й цього об’єму робіт.

 

 


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.