На вертодромі Канів є працівник, який буває на роботі лише 14 разів на рік

15 квітня 2013, 09:24
Власник сторінки
журналіст
0
856

За наданою інформацією, за період функціонування вертодрому «Канів» з нього було виконано 14 польотів повітряних суден.

Мене, Княжицького та Томенка не пустили на вертодром «Канів», бо на території гелікоптерних майданчиків повноваження народних депутатів не розповсюджуються. А от якби ми заздалегідь повідомили про своє бажання відвідати вертодром, то відповідальна особа, яка могла б видати додаткову перепустку на литовище, обов’язково чекала б на них. Але відповідна особа була відсутня, бо польотів того дня не планувалося.

Таку відповідь отримав від Державної авіаційної служби України.

Нагадаю, 9 березня 2013 року мене разом з іншими депутатами – М.Княжицьким і М.Томенком - охорона вертолітного майданчика «Канів» не пустила на його територію, мотивуючи тим, що це - приватна власність.

В листі пояснили, що згідно вимог, особа, яка має відповідні підстави для знаходження у контрольованій зоні аеропорту, повинна отримати перепустку, яка видається уповноваженою на це посадовою особою, та при знаходженні у зонах аеропорту носити її на видному місці.

Цей дивний випадок є взірцем безглуздості того, що робить влада. Виявляється, навіть нардеп, який має доступ всюди, не має можливості потрапити на територію вертолітного вокзалу (ми ж хотіли пройти на територію вокзалу, а не на територію, де сідають гелікоптери), якщо їхні повноваження не будуть підтверджені довідкою якогось місцевого служаки.

За наданою інформацією, за період функціонування вертодрому «Канів» з нього було виконано 14 польотів повітряних суден.

Враховуючи пояснення авіаслужби щодо відсутності на місці службовця, який має виписувати перепустки на територію вертодрома та кількість польотів, здійснений цього литовища, мені цікаво, яку зарплату отримує цей працівник, якщо він працює, грубо кажучи, раз у місяць.

Звернувся до Державної авіаційної служби України з проханням надати інформацію про те, яку зарплату отримує уповноважена особа, яка має видавати перепустки для знаходження у контрольованій зоні вертодрому «Канів».


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.