Коли закінчиться популізм в українській політиці?

17 квітня 2013, 18:55
Власник сторінки
Народний депутат України
0
1530

3-х голосів депутатів не вистачило для прийняття законопроекту 1026, що передбачав відміну положень пенсійної реформи. Від опозиції за законопроект не проголосувало 14 депутатів (поіменно).

Сьогодні до ефіру на ТВі я підготувала таблицю, яка наочно демонструє виконання політиками своїх обіцянок.

Це – результати голосування депутатів від опозиційних фракцій «Батьківщина» і «УДАР», які сьогодні не проголосували за прийняття законопроекту №1026, яким передбачалося зниження пенсійного віку для жінок з 60 до 55 років за наявності страхового стажу не менше 15 років, зниження страхового стажу для чоловіків до 25 років, у жінок до 20 для встановлення мінімального розміру пенсії за віком у розмірі прожиткового мінімуму для осіб, які втратили працездатність тощо. 

Для прийняття цього законопроекту не вистачило 3-х голосів (!) в той час як 14 (!) депутатів від опозиційних сил не голосувало.

Я співставила результати їх голосування за інші сьогоднішні законопроекти і виявила цікаву річ – з 14-ти депутатів які не проголосували за відміну пенсійної реформи 6-х дійсно не було на сесії, а саме: Катеринчука М., Шевченка А.,  Агафонової Н., Геращенко І., Гурвіца Е., Паламарчука М. 

Інші депутати, вочевидь, просто не схотіли проголосувати за відміну пенсійної реформи, адже з таблиці помітно, що вони голосували за інші законопроекти в цей же день! Це  Дзензерський Д., Дубовой О., Одарченко Ю., Федорчук Я., Яворівський В.О., Куніцин С.В., Куренной В.К., Пинзеник В.

Панове, мені дуже цікаво як ви і надалі будете дивитися своїм виборцям в очі і пояснювати чому ви не голосували, або де ви були під час голосування за відміну пенсійної реформи. Як ви поясните їм те, що ваші три голоси могли змінити життя тисяч похилих людей, які в поті чола допрацьовують свій пенсійний стаж.

Хочу поставити вам всім одне запитання – коли закінчиться популізм в українській політиці й почнеться реальна, конструктивна робота на благо народу? 


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: опозиція,Лабунська,пенсійна реформа,поіменне голосування
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.