Злочинне, нелюдське, антиукраїнське обличчя

30 листопада 2013, 17:48
Власник сторінки
Народний депутат України
0
496

Події, що відбулися на Майдані Незалежності в ніч на 30 листопада продемонстрували всьому світові обличчя української влади: злочинне, нелюдське, антиукраїнське, озброєне кийками та наручниками.

В цю ніч кілька сот студентів залишалися на площі та мирно продовжували оголошену акцію протесту «Євромайдан»: хтось спав, хтось спілкувався з товаришами, хтось грав на гітарі. Бійці Беркуту, отримавши наказ розігнати студентів будь-якими методами, не шкодували нікого: свідомо били сплячих хлопців та дівчат, навіть вагітних, продовжували переслідувати та бити мітингувальників попри те, що ті намагалися втекти найближчими вулицями. Відео нічних подій обійшли всі українські та міжнародні телеканали, шокували кожного, хто бачив цю нестримну злобу та беззахисність дітей перед озброєними до зубів бійцями.

Дії спецпідрозділів Беркут не піддаються жодним моральним, етичним чи правовим поясненням. І спроба виправдати їх дії окремими народними депутатами – найвищий ступінь цинізму, зневаги до нас та до наших дітей.

Сьогодні очевидно, що влада перейшла межу. Спочатку вони просто вкрали нашу «європейську мрію», відмовившись від будь-якої подальшої співпраці з ЄС, а надалі брутально, нелюдсько, тваринно розгромили молодіжний Євромайдан. Ніхто не вірив, що в Україні 21 століття таке можливо!

Я впевнена, що потрібно негайно і жорстко засудити дії силовиків і закликати верхівку Партії регіонів припинити репресії проти мирних мітингувальників. У відставку має піти не лише уряд Азарова і особисто міністр внутрішніх справ Захарченко, але і всі ті «командири», які дослухалися і виконували злочинний та ганебний наказ застосувати силу проти мирного Майдану. Більше того вони не мають ніякого права залишити військові звання українського народу, якого вночі кийками виганяли з площі Незалежності.

Я звертаюся до всіх небайдужих: майте в собі силу та гідність вийти на вулицю та захистити себе та своїх дітей. Ми не маємо жодного морального права спустити це на гальмах зараз! Я була сьогодні на Михайлівській площі, буду завтра о 12 біля пам’ятника Шевченку. Виходьте, стоятимемо пліч-о-пліч за нашу гідність, за наших дітей, за життя та майбутнє в кращій Україні!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.