Привіт з Бердичіва, нешановний пане полковнику Гриценко!

04 квітня 2013, 18:19
Власник сторінки
Народний депутат України
0
711

Пане Гриценко, не можу не порадіти, що хоч по відношенню до когось виявляється ваша славетна принциповість і послідовність.

Пане Гриценко, читаю як ви палко захищаєте Олега Канівця, вашого ставленника в рядах «Батьківщини», і не можу не порадіти, що хоч по відношенню до когось виявляється ваша славетна принциповість і послідовність.    

От тільки у мене до вас одне запитання – де ж була ваша чоловіча гідність, політична виваженість, офіцерська честь, про яку ви ніколи не гребуєте згадати, у той самий час, коли ви, пане Гриценко, і ваші колеги займалися дискредитацію мене як кандидата в депутати на моєму окрузі № 63 (Житомирська область). Немає чого правди ховати: я теж вийшла з БЮТ, бо не була згодна з політикою керівництва, я теж не ввійшла до жодної фракції, залишаючись при цьому депутатом, опозиційним до політики, яку проводить діяюча влада, проте вірним народу, що мене обрав. При цьому, в абсолютно ідентичному випадку, ви активно заступилися за Олега Канівця, а мене з шаленою ненавистю назвали «гнилою тушкою»!     

За кілька днів до виборів Анатолій Гриценко, разом з панами Володимиром Огризко, Віталієм та Дмитром Капрановими, Юрієм Забєлим і Олександром Палієм організували в м. Бердичів пречудову зустріч під час якої лунали палкі спічі й не менш палкі частушки. З запланованого на спілкування часу в 3 години лише 10 хвилин ваше збіговисько витратило на те, аби розкритикувати владу та кандидата від провладної партії Олександра Ревегу, що балотувався по цьому ж окрузі. Наступні 2 години 50 хвилин були витрачені на те, аби не просто обговорити в подробицях персонально мене, але й «перемити кісточки» всій моїй сім’ї і батькам. У вас не стало натхнення, аби придумати різноманітніші і цікавіші теми для кількагодинного спілкування з виборцями.

Але всім цим ви зробили мені особливий комплімент – ще ніколи такі поважні чоловіки, (подумати тільки – 2 колишніх міністри, екс-губернатор Житомирської області, митці) не витрачали стільки власного часу лиш на те, щоб обговорити мою скромну персону.  

Якщо ви моніторите свої публікації в пресі, то маєте знати, що цей ваш виступ був опублікований в спецвипуску місцевої газети «Діловий Бердичів», вихід якого був проплачений провладним кандидатом Олександром Ревегою. Для жителів мого округу і власне для мене цим ви остаточно перекреслили довіру до вас, як до політика і повагу, як до чоловіка.  

Тому ніколи в житті не повірю ні вашим громагласним заявам, а тим більше не довірятиму тим людям, кого ви захищатимете своїм «авторитетом».

ТАК БУДЬТЕ Ж ПОСЛІДОВНИМ, ПАНЕ ПОЛКОВНИКУ ГРИЦЕНКО!!!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.