Написав лист кожному депутату Київради із закликом саботувати заплановану сесію

27 червня 2013, 15:16
Власник сторінки
журналіст
0
544

Я звернувся листами до всіх депутатів Київради

Я звернувся листами до всіх депутатів Київради із закликом саботувати заплановану сесію Київради, яку скликають на 11 липня 2013 року.

З тексту листа: «Влада грається з виборами Києва, позбавляючи громаду можливості вибрати легітимну Київраду та Київського міського голову, як цього вимагає Конституція. Банкова впевнена, що сьогодні Ви, як депутати Київради, підконтрольні їй. Вона знає, що з тих чи інших причин більшість депутатів Київради хоч і не сприймають нинішню владу, хоч і не задоволені нею, але не наважаться на відвертий протест. Саме тому, щоб дати публічний ляпас київській громаді, найближчим часом буде здійснена спроба призначити чергове незаконне засідання незаконної Київради. Дуже сподіваюся, що Ви особисто не братимете участь в ньому. 

Український народ загалом, і кияни, зокрема, вже давно застосовують технологію пасивного опору, саботуючи рішення Президента і його «резервістів». 

Я не закликаю Вас до революції, але я Вас закликаю до пасивного опору. Кожен з Вас, сьогоднішніх депутатів, знає немало способів, як при бажанні ухилитися від участі в ганебній дії. Кияни дивляться на нас. Кияни вивчають наші дії. Кияни готуються до наступних виборів. Ми, депутати, лише інструмент громади. І тому попри всі незручності, повинні захищати інтереси киян. 

Сподіваюсь, що ми всі разом не побачимося на наступній незаконній сесії Київради, проведення якої вже намітили на Банковій».

 


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.