Рибак сьогодні виконав роботу замовного провокатора

03 липня 2013, 09:24
Власник сторінки
журналіст
0
907

Чому саме сьогодні Рибак оголосив рішення щодо позбавлення мандатів Балоги і Домбровського?

Здається, план дій влади такий: оголошується про неконституційне позбавлення двох депутатів мандатів, позафракційні депутати, до яких належать згадані нардепи, вдаються до блокування роботи Парламенту, їх підтримує опозиція, бо іншого виходу в опозиції не буде, більшість заявляє про те, що опозиція не хоче працювати і втікає на вже підготовлений для неконституційних засідань зал на вул. Банковій, 6-8. Там швиденько приймаються всі мертві, і живі, і ненароджені законопроекти, і з почуттям гарно виконаної роботи регіонали йдуть у відпустку.

Висновок, Рибак свідомий провокатор, мета якого зірвати роботу сесії. Чи ви гадаєте він не міг прийняти рішення щодо позбавлення депутатів Балоги і Домбровського повноважень, припустимо, в п’ятницю - перед закриттям сесії? Міг, але йому треба було зірвати сесію, і дати публічний ляпас Європі, продемонструвавши, що Україна – це держава печерного права, де один начальник, а всі інші – дурні…


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.