700 днів

05 липня 2013, 17:13
Власник сторінки
0
1468
700 днів

Сьогодні минуло рівно 700 днів з дня ув'язнення Юлії Тимошенко…


Сьогодні минуло рівно 700 днів з дня ув'язнення Юлії Тимошенко… Щойно повернувся із наметового містечка на Майдані, якому також сьогодні виповнилось 700 днів. Наметове містечко організували під Печерським судом одразу після затримання Юлії Володимирівні. Воно пережило і напади беркуту, і бандитів, і тридцятиградусний мороз і аномальну спеку. Чому? Тому що є люди, яким не байдуже все те, що сьогодні відбувається в країні… Тому що є люди, які здатні до самопожертви заради того, щоб світ став хоч трошки краще. 

В наметовому містечку майже військова дисципліна, чистота та порядок. Його активісти своїми силами створюють затишок та впорядковують територію. Трошки фантазії, хисту та фарби, - і зі старих ящиків та дерев‘яних піддонів вийшли квітники. До речі, для туристів, які приїжджають до Києва, обов‘язковим пунктом програми стає наше незламне містечко. На вихідних буває до десяти груп. Кияни, не забувайте, приходьте і ви, щоб долучитись до боротьби за звільнення України!

Я думаю, що Юлія Тимошенко, першим кому подякує після виходу на волю – це саме цим мужнім людям, які не здаються, не опускають руки і вірять в те, що перемога завжди залежить тільки від кожного з нас!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.