Вона переможе!

05 серпня 2013, 10:54
Власник сторінки
0
892

Як швидко летить час…Ніби лише вчора ми днювали і ночували під Печерським судом, збираючи багаточисельні мітинги…

Як швидко летить час…Ніби лише вчора ми днювали і ночували під Печерським судом, збираючи багаточисельні мітинги… Спогади настільки яскраві та живі, що ледве заплющиш очі, як перед ними з‘являються події дворічної давнини … Дворічної давнини. Так, сьогодні пройшло рівно 2 роки з арешту Юлії Тимошенко.

Пам‘ятаєте, як тривав перехресний допит Азарова? Юлія Володимирівна «рвала» голову ПР на шмаття, множачи на нуль всі його пафосні свідчення про газові перемовини.

Здавалось – це перемога. Вся судова зала ледь стримувала напади сміху. Сміялись всі: від дипломатів, присутніх на засіданні, до беркутівців, які забезпечували порядок. Не сміялись лише Азаров та ведучий цього брудного шоу – Родіон Кірєєв. Щоб зламати Юлю, примусити її замовчати, вони, отримавши вказівку Януковича, заарештували її, не маючи для цього жодних юридичних підстав.

Весь світ розуміє, що ув‘язнення Тимошенко – це цинічний та безглуздий прояв політичних репресій. Відповідне рішення виніс і Європейський суд з прав людини…. Але Юля вже 2 роки за ґратами. Арешт та вирок не зламали її. Нові безглузді справи та звинувачення не зламали її. Важка хвороба не зламала її. Вона продовжує говорити правду в очі своїм катам. Вона продовжує свою боротьбу. Вона переможе!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.