Олігархи штучно банкрутять свої підприємства

10 серпня 2013, 16:19
Власник сторінки
соціальний експерт
0
3537

На чисельні звернення щодо незаконого звільнення тисяч людей в результаті штучного банкрутсва нарешті відреагувала влада в особі Королевської...

Поки уряд Януковича- Азарова  піариться на прожектах з «остаточного вирішення питання з безробіттям», сумнозвісні олігархи штучно банкрутять  свої підприємства і викидають на вулицю тисячі працівників, ховаючи гроші в офшорах. Липове банкрутство «Аеросвіту» на початку нинішнього року отримало продовження у вигляді банкрутства «Донбасаеро».


На мої депутатські запити та публікації щодо незаконого звільнення тисяч людей в результаті штучного банкрутства найбільших українських авіакомпаній нарешті відреагувала влада... В особі Наталки Королевської, яка підтвердила факт незаконого звільнення авіаторів та суму заборгованості по зарплаті в "Донбасаеро " у 16 млн грн та в "Аеросвіті" у 14700000 грн. При цьому  за повідомленнями ЗМІ директор "Аеросвіту" зник разом з документацією... 

Пора вже нарешті прокуратурі звернути увагу на такі справи, що ломають долю тисяч кваліфікованих працівників, а не займатися переслідуванням політичних опонентів кримінального режиму  Януковича !
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Янукович,Королевская,кримінал,олігархи,шахрайство,АероСвіт,Банкрутсво,Донбасаеро
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.