Прийшов час

24 серпня 2013, 06:55
Власник сторінки
0
1046

Як ви думаєте скільки поколінь повинно змінитись, щоб виховати повагу до власної країни та її історії?

Скільки потрібно часу державі, щоб стати могутньою та впливовою? Сто років? Двісті? Як ви думаєте скільки поколінь повинно змінитись, щоб виховати повагу до власної країни та її історії?

Мойсей водив свій народ пустелею 40 років. Чому? Тому що пустеля така велика? Ні. Повинен був вмерти останній, хто мав свідомість раба.

Сьогодні ми святкуємо 22 річницю Незалежності України. За 22 роки виросло вже зовсім нове покоління Незалежної України. Покоління, для якого слова: ГКЧП, дефіцит, продуктові талони та науковий комунізм стали лише пустими звуками.

Але країною продовжують керувати ради, що дірвались до влади. Поки психологія рабів, які не прагнуть свободи, а прагнуть влади над іншими рабами буде залишатись офіційною доктриною нації – незалежність та свобода будуть залишатись лише формальними святами.

Країна складається не просто з території, а з людей, які тут живуть. Тільки вільна людина може побудувати вільну та незалежну країну. Прокидайтесь, друзі. Прийшов час стати вільними!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.