Через аварійність мосту, Парк моряків став ізольованим від відвідувачів

12 вересня 2013, 10:43
Власник сторінки
журналіст
0
431

Парк моряків та музей Дніпровської флотилії, що знаходиться на Рибальському острові у Києві втрачає своїх поціновувачів та відвідувачів через те, що до нього важко дістатися, оскільки міст, що веде д

Парк моряків та музей Дніпровської флотилії, що знаходиться на Рибальському острові у Києві  втрачає своїх поціновувачів та відвідувачів через те, що до нього важко дістатися, оскільки міст, що веде до острова, в аварійному стані і закритий для проходу.

На відповідну проблему мені поскаржилися члени Організації ветеранів річкового флоту під час депутатського прийому.

Замість того, щоб потрапити до парку з Подолу на Рибальський острів через міст, люди змушені спочатку поїхати на Оболонь, а звідти маршруткою під’їхати до парку. 

Вважаю, що міська адміністрація має терміново розпочати ремонтом хоча б пішохідної частини мосту. Я розумію, що міст в аварійному стані, але вона має привести до ладу хоча б тротуар, яким  пішоходи зможуть переходити на Рибальський острів. Це не надто затратна робота.

Саме тому я звернувся до голови КМДА Олександра Попова з вимогою поновити пішохідний перехід по мосту, що веде з Подолу на Рибальський острів та очікую швидкої реакції в напрямку вирішення зазначеної проблеми.

Я розумію, що у теперішньої київської влади гігантоманія і що їй більше подобається розрізати стрічки, відкриваючи такі великі об’єкти, як тунелі чи естакади, але для киян все має вагу, в тому числі і цей занедбаний чиновниками міст, через аварійність якого частина київської території разом з кількома пам’ятками виявилася ізольованою.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.