Воздвиження Хреста Господнього

27 вересня 2013, 13:14
Власник сторінки
0
983

Як би нам знайти такого хреста, доторкнувшись до якого Україна та весь наш народ одужав би, і пішов своїм: не тираном, не диктатором, не князьком місцевого розливу, а Богом визначеним шляхом?

 Сьогодні православні святкують Воздвиження Хреста Господнього.


 Цей день почали відзначати після того, як мати імператора Костянтина, Олена, провівши розкопки, знайшла на Голгофі хрест на якому розіп'яли Ісуса Христа. Вірніше, в результаті розкопок знайшли цілих три хрести. Серед розкопувачiв був хворий чоловiк, який щоб зрозуміти на якому з хрестів розіп‘яли Спасителя, по черзі торкався до них. Коли ж він торкнувся до того хреста, на якому був розіп‘ятий Христос, то зцілився.

 Чудова історія, чи не так? Як  би нам знайти такого хреста, доторкнувшись до якого Україна та весь наш народ одужав би, і пішов своїм: не тираном, не диктатором, не князьком місцевого розливу, а Богом визначеним шляхом? 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.