Тисячі небезпечних для життя баратейок можуть опинитися у Дніпрі

06 жовтня 2013, 12:04
Власник сторінки
журналіст
0
2052

Ще раз про свята, бажання і байдужість

Щойно потелефонував у МНС і черговий майор пообіцяв мені вплинути на ситуацію і припинити небезпеку про яку мені повідомив Єжи Коноп'є і яка підтвердилася з інформації у відкритих джерелах.
Йдеться про ВЕЧІР БАЖАНЬ сьогодні о 19.00 біля арки Магдебургського права, що поруч з Дніпром.
Річ в тім, що традиційно для перевірки виконання бажання запускають паперові ліхтарі, які піднімаються вгору від горіння свічки. Піде все добре, значить бажання виконається. А ні - то ні. Отака смішна "рулетка". Організатори цього свята ж вирішили зробити так, щоб виконалися усі бажання. Для цього братимуть кульки, наповнені гелієм, і прив'язуватимуть до них електричны свытильники з батарейками.
От слово БАТАРЕЙКИ і є ключовим. Як відомо, у цивілізованих країнах батарейки утилізують особливо бережно, бо одна батарейка, потрапивши у воду. може отруїти цілий багатоквартирний будинок. Я сам вивожу вичерпані батарейки за межі України під час ваідряджень, де і утилізую їх так, щоб не завдати шкодли Києві і Україні. А тут організатори планують викинути у Дніпро одразу кілька тисяч барарейок. А куди ж, якне у Дніпро, впадуть кульки?
Весір Бажань, певно, хороша річ, розважайтесь на здоров'я! Але без батарейок! Прошу учасників і організаторів заходу звернути на це увагу!!!! А моя команда перевірить, чи виконав обіцянку майор МНС,
Що ж до мене, то я в понеділок перевірю, хто саме дав згоду в КМДА на цей небезпечний для здоров'я киян захід.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.