Верховна Рада сьогодні - голосування і брехня

10 жовтня 2013, 14:23
Власник сторінки
Народний депутат України
0
2140

Оцініть красу і витонченість брехні у виконанні КПУ щодо голосування за законопроект Про внесення змін до Конституції України щодо посилення гарантій незалежності суддів

Внести законопроект про заборону існування Комуністичної партії України - саме таке бажання викликав в мене сьогоднішній сесійний день. Зокрема, голосування комуністів у Верховній Раді за законопроект Про внесення змін до Конституції України щодо посилення гарантій незалежності суддів. 

“Фракція компартії ні в якому разі не буде підтримувати зазначений законопроект...”, - оголосив в своєму виступі лідер фракції Симоненко. 

І що? Вже за 20 хвилин після гарячої промови Симоненка практично вся фракція, крім відсутнього Герасимчука, тисне кнопки “за” - а це 31 вирішальний голос! Врешті-решт хочу запитати комуністів - як у вас стає совісті настільки відверто брехати? 

Результати голосування тут: 
http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=2842

Відео тут: 



“Насолоджуємось!”


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.