Повернути вкрадене

16 жовтня 2013, 16:02
Власник сторінки
0
1040

На жаль, в Україні замало перемогти на виборах, ще треба щоб цю перемогу не вкрала влада


На жаль, в Україні замало перемогти на виборах, ще треба щоб цю перемогу не вкрала влада. З метою повернути вкрадену перемогу і зібрався  сьогодні з'їзд «Батьківщини». Його делегати прийняли узгоджену вчора з Юлією Володимирівною і зафіксовану її листом позицію, щодо висунення кандидатами в депутати по мажоритарних округах на повторних виборах виключно тих людей, у яких вкрали перемогу на цих округах у минулому році.  Це: у 94-му виборчому окрузі –Віктор Романюк, у 132-му виборчому окрузі –Аркадій Корнацький, у 194-му виборчому окрузі –Микола Булатецький, у197-му виборчому окрузі –Леонід Даценко.
Крім того, з’їзд підтримав висунення партією "Свобода" Юрія Левченка у 223-му окрузі.

Нічого іншого, ніж красти і фальшувати влада не вміє, тому й не придумала нічого кращого за крадіжку мандатів. Навіть при наявності оригіналів протоколів, які засвідчили перемогу наших кандидатів, рік тому у ЦВК відмовились оголошувати результати по цим округам. 

Зараз наше завдання довести, що правда навіть в умовах українського режиму може перемагати... Тому партії «Батьківщина», «Удар» та «Свобода» домовились скоординувати свої дії щодо підтримки єдиних опозиційних кандидатів по вищезгаданим мажоритарним округам. А також, що особливо важливо, - протидіяти фальсифікаціям влади. Разом переможемо! А крадії голосів та фальсифікатори рано чи пізно будуть покарані!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.