Запрошую на фестиваль-толоку «Українська справа» (Відео)

08 листопада 2013, 11:20
Власник сторінки
журналіст
0
296

10 листопада 2013 року о 13.00 на березі озера Біле (біля «Акваріума») в Оболонському районі міста Києва пройде фестиваль-толока «Українська справа».

10 листопада 2013 року о 13.00 на березі озера Біле (біля «Акваріума») в Оболонському районі міста Києва за моєї ініціативи, як народного депутата України, обраного в оболонському 217-му мажоритарному окрузі, відбудеться фестиваль-толока «Українська справа».



Чому буде проведена саме толока, бо толока є давнім українським звичаєм і формою взаємодопомоги, на яку скликають сусідів, родичів та товаришів. На сьогодні одним з нагальних питань Оболоні є загроза забудови хмарочосом берега озера Біле, чого я разом з жителями району намагаюся не допустити. Але для консолідації сил мені потрібно почути думку оболонців щодо шляхів подолання проблеми. Тому ми скликаємо толоку символічно саме біля озера Біле, де буде проведений народний референдум з цього та кількох інших питань.

Оскільки, відповідно до традицій, толока передбачає частування її учасників, то під час заходу відбудеться народний фінал конкурсу «Оболонський борщ», яким пригощатимуть присутніх.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.