Остання вистава?

12 листопада 2013, 15:58
Власник сторінки
0
390

Завіса.Тиша.Напружена публіка в очікуванні вдивляється в пусте місце на сцені.Завіса коливається,натякаючи,що зараз почнеться…Публіка чекає годину, другу.Але справжня вистава розгортається за кулісами

Завіса. Тиша. Напружена публіка в очікуванні вдивляється в пусте місце на сцені. Завіса ледь-ледь коливається, натякаючи, що зараз почнеться… Публіка чекає годину, другу, п‘яту. День, другий… Але справжня вистава розгортається за кулісами…

Дивіться самі. З одного боку є Європа, яка зробила максимальне від неї залежне, щоб витягнути Україну з совкової трясовини. З іншого боку - привид напівазіатської імперії, яка може відродитись завдяки Україні.

Режим Януковича сьогодні намагається загравати з обома сторонами… Так, я не помилився -  саме режим, тому що назва «влада» давно вже не відповідає тим діям, що демонструються щодня.

Зрозуміло, що цей режим не збирається нічого міняти на вітчизняній «сцені». Навіть приймати в цілому закони про прокуратуру та зміни до виборчого законодавства. Їм вистачило показухи першого читання, а самі закони, які повинні стати фундаментом структурних змін та демократизації суспільства – не потрібні.

Щодо звільнення Юлії Тимошенко та  припинення політичних репресій, -ніхто й не збирався нічого робити. Відбулась лише гра в банальний пінг-понг з поважними європейськими політиками. Тепер регіонали потирають в кулуарах руки:"як класно ми їх всіх розвели". Але, розуміючи, що не всі пасивно сприймають такі розводки, щотижня організовують капітулянтський чартер на поклін до Путіна.

А щоб у Європи раптом не лишилось жодних сумнівів у "щирості" намірів президента по демократизації  країни, припиненню політичних репресій та вибірковому правосуддю, відкривають чергову справу проти адвоката Юлії Тимошенко Сергія Власенка.

Ну а що ж? Як не відкрити справу, коли талановиті експерти-екстрасенси на замовлення ГПУ встановили, що Власенко 5 років тому вдарив громадянку Окунську? Адже неозброєним оком видно, що цей «винахід» вітчизняної експертизи викриває особливо небезпечний злочин! Тому-то його розслідує не дільничний міліціонер, а ціле Головне управління ГПУ!

В результаті, Власенко позбавлений можливості пересуватись країною та виїжджати за її межі, прив'язаний до багатогодинних допитів, а Юлія Тимошенко позбавлена захисту напередодні найважливіших засідань в Європейському суді з прав людини.

Українські ж можновладці напружено думають: що їм ще треба зробити, кого ще посадити, які структури знищити щоб у Європи, раптом, не залишилось сумніву в їх щирих євроінтеграційних прагненнях.

Отже… За декілька місяців замість євроінтеграції ми отримаємо євроізоляцію та безальтернативний  диктат Російської Федерації.

Завіса… Глядачі мовчать. Але ж вони повинні піднятись…

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.