KAPELOU та ROZETKA презентували кейс на “Всеукраїнський День Логіста” 2021

09 грудня 2021, 12:53
Власник сторінки
0
14
KAPELOU та ROZETKA презентували кейс на “Всеукраїнський День Логіста” 2021
KAPELOU та Rozetka на презентації кейсу

26 листопада в місті Києві, за адресою вул. Липківського, 1А, в РК “Ультрамарин” відбулася головна щорічна подія для керівників сфери логістики – “Всеукраїнський День Логіста”.

26 листопада в місті Києві, за адресою вул. Липківського, 1А, в РК “Ультрамарин” відбулася головна щорічна подія для керівників сфери логістики – “Всеукраїнський День Логіста”. KAPELOU (kapelou.com) разом із компанією ROZETKA виступила спікером на заході та представила загалу реалізований кейс “Автоматизація складу найбільшого маркетплейсу в Україні”.

Директор компанії KAPELOU Олександр Михайлович Труба спільно з директором складської логістики компанії ROZETKA Вишняковим Миколою Олександровичем з ентузіазмом прийняли запрошення виступити на 26-му Всеукраїнському Дні Логіста.

ROZETKA – лідер в українському онлайн-ритейлі, має 12,8 млн унікальних користувачів на місяць, 12 млн товарів у 4 200+ категоріях, 248 магазинів у 72 містах. 31% українців починають пошук інформації про товари перед їхньою купівлею саме з ROZETKA, тож як сайт випереджає навіть Google. Спікери розповіли про кожен етап реалізації масштабного проєкту з 2016 року й до сьогодні. Крім того, окреслили деталі комплексного рішення: від збільшення корисної площі для зберігання до автоматизації окремих ділянок складу. Вишняков Микола Олександрович наголосив на великих планах масштабування автоматизації компанії ROZETKA. Після доповіді спікерів відбулася Ukrainian Logistics Award-2021, де 3 щасливчики отримали подарунки від KAPELOU.

У межах заходу керівники компанії, директори з логістики та провідні логісти компаній отримали практичні рекомендації щодо перших кроків оптимізації логістичного складника бізнесу. Крім того, велике значення мали поради експертів у сферах аутсорсингової та митної логістики. Цього разу під одним дахом зібралась рекордна кількість учасників – понад 300 керівників провідних логістичних компаній України, представників виробничих компаній, ритейлу й суміжних галузей.

“Всеукраїнський День Логіста” – це нагода поділитися власними досягненнями, надихнутися успішним досвідом інших та обговорити ідеї підвищення ефективності бізнесу. KAPELOU бере участь у таких заходах, адже для нас це – можливість обмінятися унікальним досвідом з учасниками логістичного ринку України. До того ж, поспілкуватися й спланувати подальші зустрічі з наявними клієнтами та партнерами і знайти потенційних – для налагодження нових зв’язків. Участь компанії в якості спікера в такому масштабному заході вкотре підтверджує: KAPELOU не лише завжди відкриті до нових знань, але й готові ділитися надбаними знаннями з усіма охочими.

Програма конференції:

  • європейські кейси поштово-логістичних рішень для бізнесу та їхня імплементація в Україні;
  • труднощі, які постають перед компаніями під час автоматизації складських та логістичних систем;
  • карантинні виклики та керування видами складських замовлень;
  • шляхи перемог у новій реальності. Трансформація логістичних операцій із фокусом на зростання;
  • ризик-менеджмент у логістичній системі компанії;
  • роботизація у складській логістиці;
  • перспективи розвитку логістичної нерухомості: вартість, попит, територія.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
ТЕГИ: выставка,логистика,виступ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.