KAPELOU запустила власний фарбувальний цех: новина з виробництва

09 грудня 2021, 12:47
Власник сторінки
0
11
KAPELOU запустила власний фарбувальний цех: новина з виробництва
Производство KAPELOU

Із серпня 2021 на ILS INDUSTRY, сучасному виробництві KAPELOU, функціонує фарбувальний цех. Віднині компанія фарбує деталі в корпоративні кольори клієнта.

Із серпня 2021 на ILS INDUSTRY, сучасному виробництві KAPELOU (kapelou.com), функціонує фарбувальний цех. Віднині компанія фарбує деталі в корпоративні кольори клієнта. Для цього в якості постачальника ми обрали виробника сертифікованого обладнання зі стандартом ISO 9001:2015, яке відповідає всім директивам з безпеки, встановленим Європейським Союзом.

У процесі фарбування деталей ми застосовуємо полімерно-порошковий метод нанесення, який має безліч переваг для клієнта. Наприклад, пофарбовані в такий спосіб деталі:

  • мають максимальну стійкість до корозії та температурних перепадів;
  • не виділяють шкідливі випари при експлуатації;
  • є стійкими до абразивного стирання та ударів.

Як зазначає директор із виробництва ILS INDUSTRY Андрій Велит, покриття виконує не лише декоративну функцію, але й захисну. Він додає: “Власний фарбувальний цех дозволяє нам забезпечувати найвищу якість нанесення покриття кожної деталі. Це можливо завдяки використанню порошків від провідних виробників та професіоналізму наших працівників. Ми самі виконуємо кожен процес виробництва, а відтепер – власноруч наносимо покриття. Так, власний фарбувальний цех дозволяє нам забезпечувати вчасну поставку пофарбованих деталей клієнту”.

Усі деталі проходять 3 обов’язкові етапи: перший – очищення, шліфовка та знежирення, другий – нанесення порошку в камері напилення і заключний – полімеризація в печі запікання. Клієнт може не перейматися з приводу того, що якась деталь після фарбування не відповідатиме його вимогам щодо необхідного кольору. Усі кольори відповідають RAL – міжнародному стандарту визначення кольору, що складається з чотиризначного номера. Стандарт охоплює низку кольорів та їхніх відтінків, що дозволяє нам максимально точно підібрати необхідний колір покриття.

Для фарбування деталей ми використовуємо спеціальне обладнання – камеру напилення для збору фарби і чистоти в приміщенні, що дозволяє фарбувати деталі довжиною до 3-х метрів. Беззаперечна перевага камери напилення, яку використовує KAPELOU у своїй роботі – обмеження зони напилення порошкових фарб від решти простору виробництва. Повітряні потоки, які створює камера в робочій зоні, повністю відповідають санітарним нормам. Для нанесення полімерного покриття на поверхні складної форми використовують трибостатичні розпилювачі порошкової фарби.

Полімеризація виробів відбувається в печі для запікання фарби. Вона призначена для оплавлення і затвердіння виробу, на які нанесені порошково-полімерні матеріали. Після готовності деталі переміщуються за допомогою транспортної системи. Вона також слугує накопичувачем виробів із нанесеним на них порошком. Така транспортна система дозволяє виконувати процес фарбування безперервно, що значно збільшує продуктивність фарбувальних робіт.

Фарбувальний цех KAPELOU гарантує цілісність покриття деталей та його довговічність. Клієнти можуть обрати корпоративний колір деталей, які стануть частиною їхнього складу, а компанія KAPELOU це реалізує.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
ТЕГИ: компании,производство,металл
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.