KAPELOU представить інноваційні розробки на Post & Delivery Expo UA 2021

09 грудня 2021, 12:42
Власник сторінки
0
10
KAPELOU представить інноваційні розробки на Post & Delivery Expo UA 2021
KAPELOU на выставке Post Delivery Expo ua 2021

19-21 жовтня 2021 року в Міжнародному виставковому центрі в Києві відбудеться спеціалізована виставка Post & Delivery Expo UA. Компанія KAPELOU представить своє інноваційне обладнання.

19-21 жовтня 2021 року в Міжнародному виставковому центрі в Києві відбудеться спеціалізована виставка Post & Delivery Expo UA. Компанія KAPELOU (www.kapelou.com) представить своє інноваційне обладнання.

На стенді “КАПЕЛОУ” № Р02 будуть представлені комплексні рішення для комплектації “хвиль” замовлень, автоматичного сортування, розміщення та зберігання товарів на складі. Провідні фахівці компанії приділять увагу кожному гостю заходу – ознайомлять відвідувачів із нещодавно реалізованими кейсами, дадуть профільні поради та представлять рішення, здатні задовольнити як потреби поштових та кур’єрських служб, так і секторів електронної комерції, фешн, аутомотив, DIY та фармацевтики.

Наприклад, компанія вперше презентує унікальне обладнання, яке не має аналогів в Україні – буфер-секвенсер від KAPELOU®. Принцип його роботи полягає в буферизації лотків, що з різною швидкістю надходять із зон відбору до зони сортування. Система створена для максимально швидкого сортування, комплектації та передавання в зону пакування. Її перевага – здатність компенсувати нерівномірність роботи збирання й сортування. Послідовність видачі «хвилі» з буфера визначається системою управління складом WMS, системою управління доставкою замовлень TMS і заснована на логіці пріоритетності відвантажень “хвиль” замовлень згідно з графіком виїзду авто. До того ж, технологія подає пакування безпосередньо до робочого місця товарних сортувальників, що підвищує продуктивність праці.

Також компанія “КАПЕЛОУ” представить систему безпаперового відбору Pick-by-Light, модульний стрічковий конвеєр і новітню розробку – Speed-bot. Останній слугує справжнім помічником для швидкого переміщення товарів до місць зберігання. Він працює з будь-яким видом упаковки, тому точно й швидко розставляє посилки з конвеєра у потрібні комірки.

На стенді буде показано принцип роботи AGV машин (Automatic Guided Vehicle). Вони дозволяють переміщати вантажі вагою до 5 кг і розміром 300×250 мм та обробляти дрібноштучні товари на складі цілодобово. Роботизоване сортування вирішує питання сезонних коливань попиту на продукцію, оскільки в процес роботи можна залучити потрібну кількість роботів.

Перевагою рішень KAPELOU є модульність та масштабованість. Це означає, що ви купуєте необхідну кількість стандартних модулів, повністю укомплектованих та готових до роботи, та нарощуєте систему, коли у цьому є необхідність.

Подивитися роботу обладнання вживу, поставити питання, надихнутися та отримати високоефективне рішення для автоматизації складу ви можете на стенді KAPELOU № PO2.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
ТЕГИ: выставка,склад,оборудование
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.