Cервіс грошових переказів TransferGo закрив інвестиційну серію C на 50 млн дол

12 жовтня 2021, 17:47
Власник сторінки
Community Manager TransferGo
0
16
Cервіс грошових переказів TransferGo закрив інвестиційну серію C на 50 млн дол

Інвестиційний раунд очолили Elbrus Capital і Black River Ventures

TransferGo, одна з найбільш швидкозростаючих у світі компаній, що займаються грошовими переказами онлайн, оголосила про залучення $50 млн в рамках раунду фінансування серії С.

Це останнє залучення коштів, очолюване фондами Elbrus Capital Fund III і Black River Ventures, стало результатом послідовного зростання фінтех-компанії на
80% на рік з моменту її запуску і привело загальну суму залучених коштів для TransferGo до $77 млн.

Раунд також включає в себе фінансування від нового інвестора Unlimint і подальшу підтримку з боку існуючих інвесторів, серед яких: Hard Yaka, VEF, SmartHub і Milano Investments. Компанія Royal Park Partners виступила в якості ексклюзивного фінансового і стратегічного консультанта TransferGo та її акціонерів протягом всієї операції.

TransferGo обслуговує 3,5 млн клієнтів на 150 ринках. За весь час існування компанія опрацювала 13,5 млн міжнародних і локальних транзакцій на суму понад 6 млрд  доларів США. Фінансування буде використано для розширення клієнтської бази TransferGo, щоб допомогти більшій кількості мігрантів вигідно відправляти і отримувати гроші по всій Європі, а також для розвитку власного фінансового продукту на підтримку амбітної мети – п'ятикратного зростання в найближчі 3-4 роки.

Даумантас Двілінскас, засновник і генеральний директор TransferGo, коментує: "У TransferGo ми віримо, що кожна людина має право швидко, безпечно і дешево переказувати гроші. Незважаючи на складні економічні умови для мігрантів, TransferGo продемонстрував значне і стійке зростання під час пандемії. З моменту запуску в 2012 році ми виростили компанію від ідеї до штату з більш ніж 200 співробітників, які працюють по всьому світу. Отримавши додаткове фінансування, ми опинимося в ще сильнішій позиції, щоб продовжувати впроваджувати інновації та розвивати наші продукти для працьовитих емігрантів по всій Європі".

Олександр Савін, старший партнер фонду Elbrus Capital: "Зростання TransferGo за останні кілька років є свідченням того, що компанія ставить на перше місце своїх клієнтів. Коли офіси традиційних компаній грошових переказів у містах були закриті через локдаун, технологія TransferGo виявилася життєво важливою, допомагаючи мігрантам по всьому світу продовжувати переказувати гроші. Попит на грошові перекази онлайн залишається високим, і ми раді бути частиною шляху TransferGo щодо підтримки своїх клієнтів".

Про TransferGo
Заснована в 2012 році, компанія TransferGo зарекомендувала себе як один з найнадійніших сервісів грошових переказів у світі. Завдяки своїй націленості на швидкі і надійні грошові перекази, компанія стала єдиною загальноєвропейською компанією грошових переказів, яка може гарантувати, що гроші клієнтів будуть доставлені в пункт призначення за 30 хвилин. Ставлячи на чільне місце клієнтський досвід, TransferGo створила бренд і продукт, якому довіряють тисячі клієнтів. Мета компанії – зробити міжнародні фінансові послуги доступними і без штучних кордонів.

Засновник і генеральний директор компанії Даумантас Двілінскас був включений в список Forbes 30 under 30 2017 року. Компанія була номінована на звання "найшвидше зростаючий стартап року" на TechCrunch Europa Awards 2018 і увійшла до списку п'яти найгарячіших британських стартапів 2019 року за версією TNW. З 2012 року TransferGo зосередилася на вдосконаленні міжнародних грошових переказів. Зараз, маючи більше 3,5 мільйонів клієнтів по всьому світу, TransferGo завоювала репутацію одного з найнадійніших сервісів грошових переказів у всьому світі, про що свідчить оцінка Trustpilot 4,9 і п'ятизірковий рейтинг на основі 17 981 відгуків. Таку високу оцінку TransferGo отримав завдяки тому, що в основі його технологічних рішень лежать безпека, швидкість і простота використання.

Про компанію Elbrus Capital
Фонди Elbrus Capital є провідними фондами прямих інвестицій, орієнтованими на інвестиції в Росії і країнах СНД. Загальний обсяг активів під управлінням фондів перевищує $1,5 млрд. Основними інвесторами фондів є великі міжнародні інституційні інвестори та міжнародні організації з розвитку. З моменту створення першого фонду в 2007 році фонди Elbrus Capital інвестували в більш ніж 20 платформ в різних галузях, включаючи провідних гравців у сфері digital (HeadHunter, Cian Group і Banki.ru), FMCG( Great Beer Holding), аутсорсингу та логістики (DPD Russia, PickPoint, OSG Records Management), охорони здоров'я (Active Component, National Medical Network) та інших. Більше інформації на сайті elbcp.com.

Про компанію Black River Ventures (BRV)
Діяльність Black River Ventures (BRV) зосереджена на інноваційних компаніях, що знаходяться на стадії зростання і пізніх стадіях в технологічному просторі Європи і США, з особливим інтересом до фінансових послуг, аналітики даних/AI, програмного забезпечення/послуг і IoT. BRV надає капітал технологічним компаніям, які шукають інвестиції в діапазоні від $3 млн до $20 млн.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
ТЕГИ: стартап,фінанси,перекази з-за кордону,мігранти,трудова міграція,інвестиції,грошові кошти,перекази
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.