TransferGo та Mastercard оголошують про партнерство у сфері грошових переказів

08 грудня 2020, 13:58
Власник сторінки
Community Manager TransferGo
0
15
TransferGo та Mastercard оголошують про партнерство у сфері грошових переказів
Партнерство TransferGo і Mastercard забезпечує все більше європейських клієнтів швидкими, простими і безпечними міжнародними грошовими переказами

Партнерство дає можливість переказувати гроші з будь-якої платіжної картки або банківського рахунку на картки Mastercard.

TransferGo і Mastercard оголошують про партнерство, яке дозволяє клієнтам з 20 європейських країн здійснювати міжнародні грошові перекази з будь-якої картки або банківського рахунку на дебетову або кредитну картку Mastercard.

Використовуючи платіжну платформу Mastercard Send™ клієнти TransferGo відтепер можуть переказувати гроші в режимі реального часу власникам карток Mastercard в 20 країнах: Австрії, Болгарії, Чехії, Данії, Естонії, Німеччині, Греції, Угорщині, Латвії, Литві, Польщі, Португалії, Румунії, Російській Федерації, Словаччині, Іспанії, Швеції, Туреччині, Україні і Великобританії. Грошовий переказ можна здійснити з будь-якої картки або банківського рахунку безпосередньо на картку Mastercard у вказаних країнах, що забезпечує клієнтам можливість простого, швидкого та більш зручного досвіду переказу коштів.

Платформа Mastercard Send™ забезпечує безпечні, близькі до реального часу грошові перекази на мільярди карткових, банківських і цифрових рахунків по всьому світу, та є частиною фреймворку Mastercard, який дозволяє людям і організаціям відправляти та отримувати гроші саме так, де та коли вони вважають за краще.

«Наше партнерство з Mastercard починається в такі часи, коли потреба в надійних міжнародних цифрових платіжних структурах зростає, і під час пандемії COVID-19 вона тільки посилюється, – коментує
генеральний директор і співзасновник TransferGo Даумантас Двілінскас. – Ми продовжимо невпинно підтримувати мінливі потреби нових та існуючих клієнтів, розробляючи і впроваджуючи нові технології, які дозволяють нам швидко реагувати на нові виклики і досягати нових успіхів».

«Давати людям можливість вибирати – основа того, що ми робимо в Mastercard, – говорить виконавчий віце-президент з продуктів та інновацій Mastercard Europe Мілан Гаудер. – Чи то внутрішні, чи то міжнародні платежі, ми хочемо дати людям можливість самим вирішувати, який спосіб оплати найкраще відповідає їх потребам в даний момент. Для цього ми раді співпрацювати з такою інноваційною компанією, як TransferGo, щоб допомогти мільйонам людей по всьому світу скористатися швидким, безпечним і надійним міжнародним платіжним рішенням».

Відтепер клієнти, зацікавлені в міжнародних переказах, зможуть розраховувати на кращі у своєму класі стандарти безпеки, які забезпечують Mastercard і TransferGo. Будучи ліцензованою уповноваженою платіжною установою у Великобританії, TransferGo дотримується дуже суворих стандартів безпеки. Серед них – забезпечення безпеки особистої і фінансової інформації за допомогою сучасних технологій, включаючи SSL-шифрування між своїми серверами та браузерами фізичних осіб. Одночасно з цим, кращі в своєму класі інструменти безпеки Mastercard забезпечують додатковий рівень безпеки для контролю регуляторних, фінансових ризиків та ризиків шахрайства.

Партнерство однієї з найбільш швидкозростаючих компаній світу з переказу грошей, TransferGo з Mastercard ― черговий етап у постійному циклі інновацій. Компанія прислухається до своїх клієнтів та знаходить шляхи реалізації швидких та економічно ефективних рішень для іммігрантів та власників бізнесу. Це спрощує для клієнтів процес оплати, дозволяє обійтися без складних послуг онлайн-банкінгу, а також уникнути необхідності вдаватися в деталі – наприклад, шукати IBAN (Міжнародний номер банківського рахунку). Всього за два місяці (вересень і жовтень) в Україні та Росії TransferGo подвоїла обсяг транзакцій безпосередньо на банківську картку одержувача.

Про TransferGo
Заснована у 2012 році, TransferGo – найшвидша і найнадійніша система грошових переказів в Європі та єдина загальноєвропейська компанія, яка може гарантувати, що гроші будуть доставлені одержувачу протягом 30 хвилин. Компанія ставить клієнта понад усе і забезпечує прозорість операцій. Віддаючи пріоритет клієнтському досвіду, ми створили бренд, якому довіряють тисячі клієнтів, і продукт, який люблять. Наше бачення полягає в тому, щоб зробити міжнародні фінансові послуги максимально зручними і стерти уявні кордони.

Засновник і генеральний директор TransferGo Даумантас Двілінскас у 2017 році був включений в список Forbes, а у 2018 на TechCrunch Europa Awards компанія була номінована як «Найдинамічніший стартап року». Вона входить до п'ятірки найбільш швидкозростаючих стартапів Великобританії за версією TNW 2019.

TransferGo з 2012 року вдосконалює міжнародні грошові перекази. Тепер, маючи понад два мільйони клієнтів по всьому світу, TransferGo швидко завоювала репутацію одного з найбільш надійних сервісів грошових переказів в усьому світі, про що свідчить оцінка Trustpilot 4,9 балів і п'ятизірковий рейтинг на основі понад 17 981 відгуків, в яких оцінювалася безпека, швидкість і простота використання.

Про Mastercard (NYSE: MA)
Mastercard – глобальна технологічна компанія у сфері платежів. Місія компанії ― формувати і посилювати інклюзивну цифрову економіку, яка приносить користь всім і всюди, роблячи транзакції безпечними, простими, розумними і доступними. Використовуючи безпечні дані і мережі, партнерські відносини і ентузіазм, наші інновації та рішення допомагають приватним особам, фінансовим організаціям, державним установам та бізнесу реалізувати свій потенціал. Коефіцієнт порядності Mastercard (decency quotient або DQ) визначає культуру компанії і все, що вона робить. Маючи контакти більш ніж в 210 країнах і територіях, ми будуємо стійкий світ, який відкриває безцінні можливості для всіх.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
ТЕГИ: стартап,MasterCard,фінанси,перекази з-за кордону,мігранти,перекази
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.