Volia доєдналася до Наглядової ради в рамках ACC

01 вересня 2021, 19:05
Власник сторінки
0
29
Volia доєдналася до Наглядової ради в рамках ACC

Нещодавно Американська торговельна палата в Україні (ACC) створила Наглядову раду в рамках Комітету з питань медіа та комунікацій.


Оскільки компанія Volia вже протягом багатьох років входить до ACC та є провідним експертом на медіаринку, то з радістю погодилась на пропозицію доєднатися до проекту. У Volia вважають, що Наглядова рада має стати основною платформою для пошуку балансу в стосунках медіаіндустрії та держави. Насамперед це стосується підготовки досить важливого законопроекту «Про медіа», регулюванні послуг ОТГ та підготовки правової бази для імплементації закону після його прийняття.

Святослав Горбань, заступник генерального директора, головний комерційний директор «Датагруп», коментує ситуацію так: «Ми прагнемо системно приносити у вітчизняну медіаіндустрію найкращі практики регулювання. Саме тому ми приєдналися до Наглядової ради та спільно з нашими партнерами будемо активно обговорювати найважливіші законодавчі ініціативи. Наглядова рада має стати майданчиком, на якому провідні медійні гравці визначатимуть стратегію розвитку для зростання доходів і створення сприятливого клімату для інвестицій у легальний контент».

Плани у новоствореної інституції амбітні: забезпечити цілісний та сталий розвиток регуляторного середовища країни у медіасфері, розробити прозорі правила зовнішньої реклами та розпочати ефективну боротьбу з піратством, адже легальний медіабізнес зазнає масштабних збитків через незаконне споживання контенту. Розв'язати цю проблему можна за допомогою провідних ЗМІ, і не лише вітчизняних, а й закордонних. Адже проблема вимагає розробки конкретних заходів: як законодавчих, так і комунікаційних.  

Нині до Наглядової ради входять сім компаній: Big Board Україна, Discovery, Kwendi, Netflix, Publicis Groupe Ukraine, SWEET.TV та Volia.

Volia присоединилась к Наблюдательному совету в рамках Комитета по вопросам медиа и коммуникаций (ACC)

Недавно Американская торговая палата в Украине (ACC) создала Наблюдательный совет в рамках Комитета по вопросам медиа и коммуникаций.

Поскольку компания Volia уже много лет входит в ACC и является ведущим экспертом на медиарынке, то с радостью согласилась на предложение присоединиться к проекту. В Volia считают, что Наблюдательный совет должен стать основной платформой для поиска баланса в отношениях медиаиндустрии и государства. Прежде всего это касается подготовки достаточно важного законопроекта «О СМИ», регулировании услуг ОТГ и подготовки правовой базы для имплементации закона после его принятия.

Святослав Горбань, заместитель генерального директора, главный коммерческий директор «Датагруп», комментирует ситуацию так: «Мы стремимся системно приносить в отечественную медиаиндустрию лучшие практики регулирования. Именно поэтому мы присоединились к Наблюдательному совету и совместно с нашими партнерами будем активно обсуждать важнейшие законодательные инициативы. Наблюдательный совет должен стать площадкой, на которой ведущие медийные игроки будут определять стратегию развития для роста доходов и создания благоприятного климата для инвестиций в легальный контент».

Планы у новосозданного института амбициозны: обеспечить целостное и устойчивое развитие регуляторной среды страны в медиасфере, разработать прозрачные правила наружной рекламы и начать эффективную борьбу с пиратством, ведь легальный медиабизнес несет масштабные убытки из-за незаконного потребления контента. Решить эту проблему можно с помощью ведущих СМИ, и не только отечественных, но и зарубежных. Ведь проблема требует разработки конкретных мер: как законодательных, так и коммуникационных.

Сейчас в Наблюдательный совет входят семь компаний: Big Board Украины, Discovery, Kwendi, Netflix, Publicis Groupe Ukraine, SWEET.TV и Volia.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.