TransferGo отримала 4 млн фунтів від Silicon Valley Bank

24 листопада 2020, 17:53
Власник сторінки
Community Manager TransferGo
0
13
TransferGo отримала 4 млн фунтів від Silicon Valley Bank
Генеральний директор і співзасновник TransferGo Даумантас Двілінскас

Ресурси призначені для прискорення розвитку сервісу моментальних платежів TransferGo, який забезпечує 2,5 мільйонам клієнтів по всьому світу можливість за лічені секунди відправляти гроші через кордон

Одна з найбільш швидкозростаючих компаній світу в сфері грошових переказів TransferGo отримала фінансування в розмірі 4 млн фунтів від британської філії Silicon Valley Bank (SVB) ― банку, з яким працюють найбільш інноваційні компанії. Це дозволить компанії продовжувати розвивати і розширювати свою платформу моментальних грошових переказів для індивідуальних користувачів, малого і середнього бізнесу, а також для корпоративних клієнтів.

Маючи більш ніж 35-річний досвід партнерства з інноваторами, фінансова експертиза та менторинг SVB дозволять TransferGo слідувати прискореній програмі трансформації цифрових платежів. Враховуючи, що грошові перекази є основою фінансової інтеграції навіть у розпал пандемії, сьогоднішнє партнерство свідчить про готовність TransferGo і SVB обслуговувати мільйони мігрантів, які хочуть відправляти гроші додому швидко, безпечно і вигідно.

Незважаючи на волатильність ринку протягом усього року, TransferGo кидає виклик песимістичним прогнозам, показуючи збільшення обсягу транскордонних платежів на ринках, де представлений сервіс компанії, більш ніж на 117% за останній фінансовий рік. Фінансування буде зосереджено на сервісі моментальних платежів і його local-in/local-out моделі, яка допомагає 2,5 мільйонам клієнтів по всьому світу за лічені секунди відправляти гроші через кордони.

«Ми дуже раді розширенню нашого партнерства з TransferGo, оскільки з нетерпінням чекаємо можливості стати частиною історії їх зростання, адже компанія розширює свій цикл інновацій, щоб залучити більше клієнтів до більш швидкого, вигідного і зручного способу переказу грошей по всьому світу», ― говорить директор Silicon Valley Bank Крейг Фокс.

«Сьогоднішній день став початком довгострокового взаємовигідного співробітництва з Silicon Valley Bank ― коментує генеральний директор і співзасновник TransferGo Даумантас Двілінскас. ― SVB має багаторічний досвід підтримки стартапів і наставництва у сфері інновацій, це ідеальний партнер для супроводу в період пандемії та переходу на наступний етап зростання нашого бізнесу».

Нагадаємо, в червні цього року компанія TransferGo залучила додаткові інвестиції в розмірі 10 млн доларів, що дозволило розширити присутність сервісу на світовій арені та продовжити запуск нових сервісів на базі своєї глобальної платформи платежів. Нещодавно TransferGo оголосила про початок співпраці з платіжною системою Visa, яка уможливила грошові перекази з картки на картку по всьому світу.

Про TransferGo

Заснована у 2012 році, TransferGo – найшвидша і найнадійніша система грошових переказів в Європі та єдина загальноєвропейська компанія, яка може гарантувати, що гроші будуть доставлені одержувачу протягом 30 хвилин. Компанія ставить клієнта понад усе і забезпечує прозорість операцій. Віддаючи пріоритет клієнтському досвіду, ми створили бренд, якому довіряють тисячі клієнтів, і продукт, який люблять. Наше бачення полягає в тому, щоб зробити міжнародні фінансові послуги максимально зручними і стерти уявні кордони.

Засновник і генеральний директор TransferGo Даумантас Двілінскас у 2017 році був включений в список Forbes, а у 2018 на TechCrunch Europa Awards компанія була номінована як «Найдинамічніший стартап року». Вона входить до п'ятірки найбільш швидкозростаючих стартапів Великобританії за версією TNW 2019.

У вересні 2019 на конференції Global Payments Day компанія TransferGo отримала премію в номінації “Newcomer 2019”.

Про Silicon Valley Bank (SVB)

Silicon Valley Bank (SVB) вже понад 35 років допомагає інноваційним компаніям та їх інвесторам просувати сміливі ідеї. SVB надає цільове фінансування та експертизу в інноваційних центрах по всьому світу. SVB задовольняє потреби компаній-новаторів, надаючи їм банківські послуги та послуги кредитування.

Silicon Valley Bank зареєстрований в Англії та Уельсі: Alphabeta, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1BR, UK under No. FC029579). SVB уповноважений і регулюється каліфорнійським департаментом фінансового захисту та інновацій (DFPI) і Федеральним резервним банком Сполучених Штатів; уповноважений органом пруденційного регулювання номер 577295; і підлягає регулюванню Управлінням з фінансового регулювання і нагляду Великобританії і обмеженого регулювання регулюючим органом фінансових послуг Сполученого Королівства. Детальна інформація про обсяг регулювання регулюючим органом фінансових послуг Сполученого Королівства доступна за запитом © 2020 SVB Financial Group. Всі права захищені. SVB, SVB FINANCIAL GROUP, Silicon VALLEY BANK, MAKE NEXT HAPPEN NOW і пристрій chevron є товарними знаками SVB Financial Group, використовуваними за ліцензією.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
ТЕГИ: стартап,перекази з-за кордону,інновації,мігранти,інвестиції,грошові кошти,перекази
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.