TransferGo та Visa створюють глобальний сервіс грошових переказів

21 жовтня 2020, 18:58
Власник сторінки
Community Manager TransferGo
0
23
TransferGo та Visa створюють глобальний сервіс грошових переказів

Співпраця охоплює 32 ринки, з потенціалом розширення до 178 ринків в майбутньому.

Одна з найбільш швидкозростаючих компаній світу у сфері грошових переказів TransferGo започатковує партнерство зі світовим лідером цифрових платежів Visa. Компанії будуть разом розвивати сервіс миттєвих грошових переказів на картки клієнтів в усьому світі. Сервіс вже запущений в 32 країнах, в тому числі в Україні, Німеччині, Росії, Польщі та Туреччині, і в майбутньому має потенціал для виходу на ринки 178 країн, серед яких Великобританія, Італія та Нігерія.

Співпраця TransferGo і Visa дозволить клієнтам відправляти і отримувати гроші через платформу миттєвої відправки платежів Visa Direct. Це означає, що клієнти TransferGo, які отримують гроші або відправляють грошові перекази з-за кордону, зможуть оцінити переваги глобальної системи Visa — швидкість і безпеку. Використання такого сервісу дозволяє клієнтам відправляти платежі безпосередньо на картку, без використання клієнт-банку онлайн або пошуку IBAN (міжнародного ідентифікаційного банківського номера). Це швидко, надійно та гарантує клієнтам більше зручності і можливостей в операціях з грошима.

Ця співпраця забезпечує TransferGo можливість безпосереднього користування перевагами сервісу Visa Direct. Сервіс працює вже в 32 країнах, і сьогоднішнє партнерство робить можливими моментальні платежі для тисяч клієнтів TransferGo. У той же час, перспектива виходу на ринки 178 країн означає глобальний фокус колаборації, що дозволить ще більшій кількості клієнтів отримати вигоди від швидкості і безпеки сервісу.

Коментуючи початок співпраці, генеральний директор і співзасновник TransferGo Даумантас Двілінскас зазначає: «Ми сповнені рішучості безперервно впроваджувати нове, а це означає, що клієнти та їх потреби в пріоритеті всього, що ми робимо. Ось чому для нас важливо, щоб більше людей по всьому світу змогли оцінити переваги гнучких міжнародних переказів, використовуючи простіші, швидші та безпечніші сервіси, такі як Visa Direct. Більш того, у міру зростання сервісу клієнти також побачать розширення доступу до сервісу в країнах Африки, Південно-Східної Азії і Співдружності незалежних держав (СНД).

«Зараз люди більше, ніж будь-коли, потребують доступу до швидких, простих і безпечних засобів переказу грошей додому та за кордон, щоб підтримувати своїх друзів та близьких, — говорить віце-президент Visa Direct Тім Саммерс. — Ми з нетерпінням чекаємо розвитку нашої плідної співпраці з TransferGo, яке зробить можливими моментальні грошові перекази для ще більшої кількості користувачів по всьому світу».

Нагадуємо, що кількість клієнтів TransferGo становить більш ніж 2 млн осіб. Компанія залучила додаткові інвестиції в розмірі 10 млн доларів, що дозволить бізнесу розширити свою присутність на світовій арені та продовжувати запускати нові сервіси на своїй міжнародній платформі платежів.

Нещодавно в компанії відбулися нові кадрові призначення: директором з технологій став Едгардо Савой, а Франческо Фулколі став директором з контролю за виконанням законодавства, разом вони будуть розвивати і впроваджувати «дорожню карту» технологічних інновацій.

Про TransferGo

Заснована в 2012 році, TransferGo - найшвидша і найнадійніша система грошових переказів в Європі і єдина загальноєвропейська компанія, яка може гарантувати, що гроші будуть доставлені одержувачу протягом 30 хвилин. Компанія ставить клієнта понад усе і забезпечує прозорість операцій. Віддаючи пріоритет клієнтському досвіду, ми створили бренд, якому довіряють тисячі клієнтів, і продукт, який люблять. Наше бачення полягає в тому, щоб зробити міжнародні фінансові послуги максимально зручними і стерти уявні кордони.

Засновник і генеральний директор TransferGo Даумантас Двілінскас в 2017 році був включений в список Forbes, а в 2018 на TechCrunch Europa Awards компанія була номінована як «Найдинамічніший стартап року». Вона входить до п'ятірки найбільш швидкозростаючих стартапів Великобританії за версією TNW 2019.

У вересні 2019 на конференції Global Payments Day компанія TransferGo отримала премію в номінації “Newcomer 2019”.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
ТЕГИ: Visa,фінанси,перекази з-за кордону,грошові кошти,перекази
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.