TransferGo запустив перекази на картки всіх банків в Україні!

30 червня 2020, 19:26
Власник сторінки
Community Manager TransferGo
0
15

Важливий етап у розвитку TransferGo на українському ринку — тепер переказувати гроші з-за кордону можна на картки будь-яких банків в Україні.

Це не єдине досягнення TransferGo. Разом зі зростанням попиту на транскордонні онлайн перекази, стрімко зростає кількість клієнтів TransferGo і список країн, куди можна переказати гроші. Глобальна клієнтська база сервісу TransferGo перейшла позначку у два мільйони, а сервіс був запущений на 11 нових ринках. Тепер грошові перекази з TransferGo доступні в таких країнах, як Японія, Нова Зеландія, Саудівська Аравія, Сінгапур і Гана.

Генеральний директор і співзасновник TransferGo Даумантас Двілінскас зазначає: "Ми дуже раді, що так багато людей у всьому світі використовують TransferGo для переказу грошей онлайн. У зв'язку з різким скороченням можливостей переказів через великі фінансові компанії, люди, які бажають відправити гроші своїм рідним і друзям, стали більше покладатися на послуги переказу грошей онлайн. За умовами нинішнього переходу на безготівкові платежі наш сервіс стає як ніколи важливим, і ми старанно працюємо, щоб задовольнити зростаючі потреби як нових, так і існуючих клієнтів у цих складних умовах».

"Час від часу ми отримували запити від наших клієнтів з побажаннями переказувати гроші на картки всіх українських банків. Наша співпраця з ПриватБанком, нашим головним партнером в Україні, протягом останніх двох років перейшла на новий рівень, і ми раді надати українцям можливість переказувати гроші на карти всіх українських банків", — коментує Анастасія Фоменко, менеджер з розвитку бізнесу TransferGo в Україні.

Нагадаємо, що кількість транзакцій з-за кордону в Україну збільшилася на 11%, обсяг грошових переказів збільшився на 13% і досяг 32 млн євро у квітні у порівнянні з попереднім місяцем. За останні 12 місяців українці здійснили близько 1,5 млн транзакцій з-за кордону і переказали на батьківщину 270 млн євро за допомогою сервісу TransferGo. Польща залишається лідером за обсягами переказів з Європи в Україну
 (+ 18% у квітні в порівнянні з березнем 2020). Обсяг надісланих коштів значно збільшився і з інших країн: Чехія на 27%, Словаччина на 17%, Данія на 16%, Італія на 31% і Фінляндія на 32%.

Про TransferGo
TransferGo — це глобальний онлайн сервіс, що забезпечує вигідні, швидкі та надійні міжнародні грошові перекази в режимі реального часу. Компанія TransferGo була заснована у 2012 році у Великобританії зі штаб-квартирою в Лондоні. На сьогоднішній день компанія обслуговує платежі в 67 країнах Європи, Азії, США, Канади, Латинської Америки та Африки з офісами в Берліні, Вільнюсі, Стамбулі та Варшаві.

Співзасновник і генеральний директор TransferGo Даумантас Двілінкас у 2017 році був включений в рейтинг Forbes «30 Under 30», а компанія була номінована як «Найбільш швидко зростаючий стартап року» на TechCrunch Europas Awards 2018 та внесена до числа п'яти найбільш перспективних стартапів у Великобританії у TheNextWeb у 2019 році.

У вересні 2019 на конференції Global Payments Day компанія TransferGo отримала премію в номінації “Newcomer 2019”.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
ТЕГИ: гроші,перекази з-за кордону,мігранти,трудова міграція,перекази
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.