#ЗалишаюсяВдома: як епідемія змінює наші фінансові звички

20 березня 2020, 16:12
Власник сторінки
Community Manager TransferGo
0
378
#ЗалишаюсяВдома: як епідемія змінює наші фінансові звички
TransferGo - вигідні грошові перекази з Європи в Україну

У зв'язку з епідемією COVID-19 в усьому світі рекомендується залишатися вдома і обмежити контакти з людьми. Те, що вчора здавалося простим і доступним, сьогодні може стати загрозою здоров'ю та життю.


Уявіть собі: чудовий п'ятничний день, світить сонце, і у вас багато вільного часу. Ви насолоджуєтеся короткою прогулянкою, а потім приєднуєтесь до черги людей, які, як і ви, чекають, щоб відправити гроші своїм сім'ям додому.


Давайте будемо чесними: сонце не особливо тішить нас в цьому році, незважаючи на відсутність лютих морозів; більшість з нас зайняті на роботі в ті ж години, коли відкриті банки і відділення грошових переказів. А у зв'язку з епідемію COVID-19, багатьом з вас взагалі доводиться змінювати свої звички. Те, що вчора здавалось простим та доступним, сьогодні може стати загрозою вашому здоров'ю та життю. 


Спробуйте уявити, що ви можете відправити гроші сім'ї з роботи або ... зі свого дивана. Це справді дуже просто, безпечно, а крім того ще й вигідно. Грошові перекази онлайн з TransferGo стали реальністю вже для 1,8 мільйона людей.

З дому? Простіше не буває!
У ситуації, коли краще не виходити з дому, грошові перекази онлайн — ваш надійний помічник. Отримати переказ на свою картку, зробити покупки онлайн, надіслати гроші зі своєї картки рідним і близьким можна не встаючи з дивана, з чашкою кави в одній руці і смартфоном в іншій. Простіше не буває!

Вдень та вночі
Якщо ви зайняті весь день на роботі або доглядаєте за дітьми, не варто панікувати, коли годинник наближається до 5 вечора і робочий день у банку або у відділенні грошових переказів добігає кінця. Ви можете скористатися нашим додатком або веб-сайтом перебуваючи в автобусі або в метро, вдома або на роботі, під час гри або перерви на каву — в будь-який зручний для вас час.

Залиште паспорт вдома
Прийшли в банк, щоб зробити переказ і забули свій паспорт? Здавалось би що це дрібниця, але без паспорта ви не зможете зробити свій переказ. З онлайн-сервісом переказів TransferGo забудьте про такі дрібні неприємності. Ми запитуємо документи для верифікації особистості тільки один раз. Якщо ви вже пройшли верифікацію, продовжуйте здійснювати перекази у зручний для вас час.

Без черг
Технології допомагають нам приділяти більше часу тому, що ми любимо (зустрічатися з друзями, спілкуватися з сім'єю, дивитися фільми і відео), і менше часу займатися тим, що нам не подобається. Наприклад, стояти в черзі, щоб відправити гроші рідним, коли ми можемо зробити це самі, не виходячи з дому, значно швидше і за мінімальну плату.

Мовний бар'єр
Перебуваючи за кордоном, не знаєте, як порозумітися іноземною мовою або не відчуваєте себе комфортно коли спілкуєтесь з працівниками банку? Нам знайоме це відчуття. Збережіть тепле спілкування для друзів і сім'ї, а для грошових переказів вибирайте зручну для вас мовну версію в додатку або на сайті. Це дійсно комфортно!


Тож, якщо ви хочете відправити гроші з дому (чи з офісу, якщо ви ще працюєте), ми радо допоможемо. Зареєструйтесь сьогодні для зручних грошових переказів онлайн з TransferGo. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
ТЕГИ: стартап,фінанси,перекази з-за кордону,мігранти,перекази,коронавірус
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.