Турецька мрія українського аграрія: АгроЕкспо 2020 в місті Ізмір

13 березня 2020, 12:54
Власник сторінки
Журналист
0
24
Турецька мрія українського аграрія: АгроЕкспо 2020 в місті Ізмір

Під час кризи, що насувається, виставка АгроЕкспо в місті Ізмір дивує вибором тракторів і грунтообробних знаряддь малого та середнього класу. При цьому ціна китайська, а якість цілком європейська.

Текст під відео

Турецька мрія українського аграрія. Під час кризи, що насувається, турецька виставка АгроЕкспо в місті Ізмір дивує вибором тракторів і грунтообробних знаряддь малого та середнього класу. За час, поки в Україні жевріли ХТЗ та згасали радянські гіганти по виробництву грунтообробної техніки, Туреччина стала своєрідним китаєм для Європи, налагодивши виробництво запчастин, автомобілів і тракторів під європейськими і навіть індійськими брендами. Це дало змогу створити широкий вибір доволі якісної і недорогої продукції вже під турецьким брендом.

Турецькі трактори на український погляд, що звик до коробочного дизайну МТЗ і ХТЗ, це щось неймовірне. Прифермерські, трактори для садівництва, особливо бюджетний клас без кабіни - усе націлено на те, щоб фермер з земельним банком в 10 гектарів уже мав, з чим працювати. При цьому ціна китайська, якість європейська. А логістика зручна – везти через Чорне море швидше і легше, ніж навколо земної кулі з Китаю.

Окремої уваги заслуговує кредитна програма і підтримка від держави. Сільське господарство дає високу самозайнятість. І тут придбати трактор, вироблений в Туреччині під місцевим або світовим брендом, коштує набагато дешевше, ніж в Україні. Кредитна програма з менше 1 відсотка річних та компенсацією від держави, яка складає до 30% вартості трактора. Українцям би такі умови. 

У наступному випуску ми покажемо якісних виробників причіпної техніки. Також компанія Turkish Agro Exporter окрім техніки готова експортувати до України якісні добрива за конкурентно спроможною ціною та продукцію для тваринництва.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.