Поради з управління відділом продажів

13 серпня 2019, 15:17
Власник сторінки
0
38
Поради з управління відділом продажів

1 крок керівника відділу продажів

Зустрічайтеся регулярно з командою.

Особисто проводьте співбесіду з кожним новим продавцем. Дуже важливо передавати ваш кращий досвід, доносити знання і напрацювання і розповідати про всі процеси з самого початку. Тому з перших днів роботи нового продавця намагайтеся зрозуміти один одного. Покажіть, як ви і всі інші взаємодіють з відділом продажів, як допомагають один одному і організовують спільну роботу.

 

Відвідуйте зустрічі відділу продажів.

Відвідування зустрічей команди комерсантів дозволить вам зрозуміти, як співробітники відділу виконують свої завдання і досягають своїх цілей. А головне, ви завжди зможете запропонувати їм підтримку, якщо це потрібно.

Використовуйте ці зустрічі, щоб поділитися інформацією про майбутні події, нові пропозиції ринку.

Наприклад, щоранку проводьте ранкові п’ятихвилинки команди, де кожен може розповісти про свої цілі і завдання на день.

 

Проводьте щомісячні зустрічі з менеджерами з продажу.

Якщо у вас велика команда менеджерів з продажу, почніть проводити щомісячні збори, щоб дізнатися їх очікування і розібрати локальні питання, які у них можуть виникнути.

Крім того, на таких зустрічах ви можете проаналізувати результати роботи відділу продажів, оцінити їх рівень спілкування з клієнтами. Також важливо відстежити показники лідогенерації, відсоток потенційних клієнтів, з якими ведеться робота.

Створіть командний діалог в месенджер, вайбері або тетеграм-каналі.

Основна мета - швидко передавати важливу інформацію і поширювати її відразу на всю команду. Звичайно, ви можете повідомляти всім новини особисто. Проте якщо у вас у відділі продажів 10-30  співробітників, така форма діалогу дуже зручна та мобільна.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
ТЕГИ: продажи,продажа
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.