Провайдер електронного документообігу EDIN впроваджує Mobile ID

12 жовтня 2018, 11:14
Власник сторінки
0
28
Провайдер електронного документообігу EDIN впроваджує Mobile ID

Незабаром користувачі е-сервісів провайдера електронного документообігу EDIN зможуть підписувати документи та отримувати віддалений доступ до корпоративних інформаційних ресурсів зі свого смартфону.

 З цією метою розробники провайдера електронного документообігу EDIN розпочали роботи із впровадження технології.

EDIN уже придбав SIM-картки нового покоління провідного українського мобільного оператора Vodafone, аби масштабувати їх в свої електронні рішення. За інформацією Vodafone, послугу підписування документів уже тестують харків'яни.

Ми давно чекали на запуск Mobile ID в Україні, щоб зробити електронний документообіг ще доступнішим та простішим для наших партнерів. У час розвитку технологій важливо йти в ногу з часом і вдосконалювати свій продукт відповідно до нових вимог ринку. Вже зовсім скоро підписання електронних документів стане ще швидшим та мобільнішим, — коментує Тетяна Голуб, комерційний директор EDIN, українського провайдера електронного документообігу, який об'єднує бізнес.

Нагадаємо: Mobile ID — це послуга, яка дозволяє здійснювати електронну ідентифікацію особистості з метою отримання різноманітних електронних послуг. Як це відбуватиметься на практиці? На основі документів, які підтверджують особу, — паспорта та ідентифікаційного кода — на SIM-картку зі спеціальним чіпом записується електронний цифровий підпис. Перевага Mobile ID також у тому, що, виконуючи дії з ідентифікації зі смартфону, можливість підписувати документи в системі електронного документообігу буде з будь-якого іншого гаджету чи ПК.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
ТЕГИ: електронний документообіг
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.