Електронні рішення EDIN: зручна автоматизація ваших бізнес-процесів

10 жовтня 2018, 14:32
Власник сторінки
0
50
Електронні рішення EDIN: зручна автоматизація ваших бізнес-процесів

З впровадженням електронного документообігу бізнес вийшов на новий виток розвитку.

 Ключові гравці українського бізнесу переконались: електронний документообіг — невід'ємна умова оптимізації бізнес-процесів, адже робота з паперовими документами супроводжується непотрібними тимчасовими та фінансовими витратами. Погодьтесь: позбавитись паперу, оптимізувати рутинну роботу та автоматизувати усі поточні бізнес-процеси за допомогою електронних сервісів — геніальне рішення. Як з-поміж десятків EDI-провайдерів обрати справді надійного, безпечного партнера, який не лише запропонує індивідуальне електронне рішення для документообігу, а й інтегрує його у вашу облікову систему, проведе навчання співробітників та своєчасно реагуватиме на кожен ваш запит?

Усім вказаним критеріям відповідає EDIN — український провайдер е-документообігу з широкою палітрою електронних рішень, який максимально сфокусований на потребах свого клієнта. Провайдер врахує всі нюанси та особливості ведення вашого бізнесу, запропонує індивідуальне рішення, інтегрує у вашу звичну облікову систему та забезпечить комфортний перехід з паперового на електронний документообіг. Окрім того, EDIN пропонує поетапне впровадження різних сервісів, а його команда технічних спеціалістів оперативно реагує на всі питання, які можуть виникнути в процесі роботи з електронними документами.

Технологічною базою електронних сервісів EDIN є унікальна платформа EDI Network, що створена на базі хмарних технологій, сучасних систем управління базами даних (СУБД) та надійних крипторішень. Платформа дозволяє швидко і безпечно зберігати та надсилати необмежену кількість електронних документів, практично без обмежень щодо їх розміру.

У портфелі EDIN — електронні рішення, які задовольняють вимоги роздрібних мереж, постачальників продукції, ЗРL-операторів, банківських установ та інших учасників ринку, які обмінюються між собою та своїми партнерами будь-якими електронними даними.

Ті, хто в своїй роботі використовує пакетний обмін документами зі своїми партнерами (наприклад, для отримання кредиту, купівлі валюти чи факторингу), обирають EDIN-DOCFLOW — зручний електронний сервіс для обміну пакетом е-документів у гнучкій бізнес-платформі, яку, за потреби, можна легко підлаштувати під індивідуальні запити користувача.

Для тих, хто обмінюється юридичними та первинними документами з ЕЦП, підійде універсальний сервіс EDIN-OBMIN, у якому працюють як великі компанії, середній та малий бізнес, так і фізичні особи-підприємці. На відміну від інших подібних електронних сервісів на ринку, EDIN-OBMIN забезпечує надійне шифрування е-даних та автоматичне оновлення файлів без завантажень та участі користувача. А технології захисту інфраструктури рівня MasterCard і Visa та жорстке адміністрування парольної політики роблять EDIN-OBMIN одним із найбезпечніших е-сервісів.

Пришвидшити в рази процес погодження цін та підписувати е-специфікації в електронному форматі можливо за допомогою EDIN-PRICE — рішення для узгодження цін онлайн між торговельними мережами та постачальниками.

EDIN пропонує й рішення для автоматизації процесу обміну сертифікатами та іншими документами, які підтверджують якість товару. EDIN-CERTIFICATE — це комплексний електронний сервіс, який призначений для зберігання, обробки, пошуку та спільного з партнерами доступу до е-сертифікатів якості на товари.

Для автоматизації роботи виробника з дистриб'юторами, налагодження ефективного ланцюжка поставок та мінімізації ризиків використовують EDIN-DISTRIBUTION — електронне рішення для обміну фінансовою, комерційною і логістичною е-документацією в єдиному онлайн середовищі.

Переваги електронних рішень и комплексних та зручних електронних рішень EDIN уже оцінили такі мережі, як Prostor, Eva, WOG, Socar, NOVUS, “Фуршет”, Таврія-В, BILLA, “Велика Кишеня”, “АТБ-Маркет”, “Львівхолод”, METRO, “Сушия”, ПАККО та інші, а також такі флагмани українського ринку, як ЦУМ, Danone, “Галичина”, Coca-Cola, Samsung, Global Spirits, “Миронівський хлібопродукт”, “Алан”, “Оболонь”, “Глобино”, Imperial Tobacco Ukraine, “Ятрань”, “Хіпп Україна”, “Біокон”, “Щедро”, “Мілкіленд Україна”, “ВГП” (ТМ “Рута”) та багато інших.

Дізнайтесь, як оптимізувати бізнес-процеси вашого бізнесу за допомогою електронних сервісів EDIN та переведіть роботу з документами в е-формат.  

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
ТЕГИ: електронний документообіг
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.