Продавайте та купуйте онлайн на EDIN-TENDER

28 вересня 2018, 12:01
Власник сторінки
0
54
Продавайте та купуйте онлайн на EDIN-TENDER

В умовах жорсткої конкуренції та перенасичення асортименту закони ринку безжалісні: таким же товаром, але з перламутровими гудзиками, уже нікого не здивуєш.

В умовах жорсткої конкуренції та перенасичення асортименту закони ринку безжалісні: таким же товаром, але з перламутровими гудзиками, уже нікого не здивуєш. Якщо ви — нікому не відомий бренд і не можете запропонувати чогось унікального та ексклюзивного, увірватися на полиці роздрібних мереж буде непросто.

Як же налагодити діалог з королями ритейлу, показати себе всьому світу і достукатися до серця свого споживача? Відповідь ви прочитаєте у будь-яких рекомендаціях з ведення бізнесу: беріть участь та вигравайте в аукціонах та тендерах. Заміна формату торгів з паперового на електронний зробила цю можливість доступнішою, а процес — простим, швидким та зручним. На електронних торговельних майданчиках з роздрібними мережами зустрічаються як великі, так і дрібні постачальники, що відкриває останнім немало можливостей.

Одним із найзатребуваніших е-майданчиків є EDIN-TENDER — універсальна та зручна платформа для проведення і участі у тендерах, торгах та аукціонах онлайн. З самого початку роботи команда EDIN-TENDER ставила собі за мету оптимізувати закупівельні операції, заощадити тимчасові витрати та забезпечити ефективний контроль усіх закупівель.

У чому переваги роботи EDIN-TENDER?

- заощадження до 20% коштів на обсязі закупівлі;

- економія до 50% часу на підготовці документації, контролі та узгодженні рішень, аналізі та циклі закупівлі;

- економія до 80% часу на аналізі та звітності;

- забезпечення 100%-вої прозорості закупівель;

- повністю безпаперовий документообіг;

- забезпечення архіву та історії всіх закупівель.

Приєднуйтесь до EDIN-TENDER та беріть участь в тендерах найбільших ритейлерів та продавайте свій товар вигідно!  

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
ТЕГИ: тендер,електронний документообіг
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.