ЕЦП для онлайн-голосування за «Громадський бюджет».

21 вересня 2018, 12:20
Власник сторінки
0
18
ЕЦП для онлайн-голосування за «Громадський бюджет».

Здавалося б, ЕЦП необхідний тільки тим, хто працює в компаніях, або є підприємцем і складає електронні документи та звіти. Але в наш час діджиталізація проникла й в громадську діяльність простих осіб.

Мережа крамниць електронних послуг «Твій час», яка надає можливість отримати ЕЦП як юрособам і ФОП, так і громадянам по всій Україні, вже вдруге підтримала громадсько-активну платформу міста Києва . Нагадаємо, ця платформа створена для онлайн-голосування киянами за проекти, спрямовані на покращення життя міста у всіх галузях: освіти, ІТ, охорони здоров’я, екології, спорту, інфраструктури та інше. Голосування за проекти проходить щороку. Так, вже три роки поспіль кожен киянин має змогу підтримати проекти, які вважає найкращими для свого міста, і проголосувати за них прямо на сайті. Авторизація задля унікальності голосів здійснюється за електронним цифровим підписом громадянина. Як отримати ЕЦП фізичній особі, щоб віддати свій голос за проекти «Громадського бюджету»? Фізособи, у яких ще немає ЕЦП, можуть отримати його у нашій мережі крамниць електронних послуг «Твій час» по всій Україні. Для цього необхідно мати при собі паспорт, ідентифікаційний код та флешку, або електронний захищений носій для запису ключа. Вартість послуги складає 104 грн з дією ключа на 1 рік, але ЕЦП можна отримати і на 2 роки. В період проведення голосування мережа «Твій час» надала всім бажаючим, яким виповнилося 18 років, безкоштовно, чим вкотре підтримала суспільно важливий проект. Ті, хто відвідав крамницю з метою отримання ЕЦП для голосування, одразу ж в крамничках «Твій час» мав змогу проголосувати з комп’ютера – такі віддалені робочі місця передбачені в крамницях з самого початку їх заснування, з 2016 року, і не раз ставали у нагоді бухгалтерам та підприємцям, а тепер стали корисними і фізособам. Радісно , спрямованих на розвиток та покращення нашої столиці. Впродовж року в мережі крамниць електронних послуг «Твій час» кожен може отримати к онсультацію з використання ЕЦП і наступного року скористатися підписом для участі у житті свого міста.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.