На крилах щастя

03 липня 2018, 16:29
Власник сторінки
0
43
На крилах щастя

У 2017 році Linkos Group презентувала універсальну платформу для обміну електронними документами «ПТАХ».

Це рішення допоможе запустити процес документообігу в рамках держави. Але найголовніше – воно зробить легшим та щасливішим життя всіх українців, що мають справу з обміном документами. Як саме – читайте у статті.

Світ змінюється, і ми разом з ним. Інтернетизація та автоматизація рухаються велетенськими кроками, і ми несвідомо давно вже всі долучилися до цих трендів. Замість будильника нас будить смартфон або фітнес-браслет, ми спілкуємося у месенджерах та соціальних мережах, користуємося хмарними сервісами для завантаження фото, дивимося фільми та улюблені передачі онлайн. Тільки ось у бізнесі деякі аспекти все ще залишаються на етапі «доінтернетної» ери. Мова йде про обмін первинними та іншими документами між організаціями.

Про користь та економність електронного обміну сказано вже багато, великі компанії вже активно впроваджують такі рішення, але в масштабі держави втілити це нововведення досі було важко. І основна причина – відсутність стандартів документів та неможливість обмінюватися ними між різними програмами. Ці проблеми вирішує нова розробка в галузі роботи з документами Linkos Group, розробника таких відомих продуктів та рішень, як M.E.Doc, «СОТА», ISpro. Платформа «ПТАХ» дозволить нарешті запровадити електронний документообіг між будь-якими компаніями, незалежно від масштабів, потреб та обраного програмного забезпечення.

Обмін для всіх

«ПТАХ» – це як повітря для літака. Пілот керує літаком, а повітря допомагає літаку рухатися. Так само й підприємства працюватимуть у знайомій програмі, а платформа документообігу допомагатиме їм здійснювати транспорт документів.

Вона стандартизує формати та протоколи обміну документами, тому підключитися до неї може користувач будь-якого програмного забезпечення – та почати обмінюватися з усіма своїми контрагентами. Неважливо, чи ви є користувачем програм від розробника Linkos Group (M.E.Doc, СОТА), чи працюєте у сервісі FREDO («1С-Звіт») або іншій програмі для подачі звітності, чи хочете запровадити обмін е-документами просто зі своєї бухгалтерської системи. Розробники розуміють, що для запровадження обміну електронними документами потрібно відкрити доступ абсолютно всім представникам бізнесу, і впевнені – у цій шляхетній справі не може бути конкурентів, тільки однодумці.

Будьте щасливими разом з «ПТАХ»

Платформу «ПТАХ» створено не тільки, щоб запровадити корисний для держави обмін електронними документами. Передусім вона покликана робити щасливішими українців, що так чи інакше працюють з документами. Після запровадження інтеграції з платформою позитивні зміни відчують всі співробітники компанії.

Директор зможе швидко погоджувати документи, оптимізувати обов’язки підлеглих та скоротити витрати підприємства, а отже – отримуватиме більший дохід. Менеджери із продажу моментально знаходитимуть необхідні документи без запитів через бухгалтерію, швидко погоджуватимуть договори з керівництвом та будуть впевненими в доставці документів тощо. У свою чергу, бухгалтер вчасно матиме повний комплект документів у єдиній базі та контролюватиме їхній статус на будь-якому етапі. Щасливішим від запровадження «ПТАХ» стане навіть системний адміністратор: зникне необхідність обслуговувати додаткове програмне забезпечення, а налаштування прав доступу виконуватиметься швидко та зручно.

Отже, інтеграція з «ПТАХ» принесе вигоди не тільки державі, але й підприємствам і їхнім окремим співробітникам. А можливість підключення до платформи з будь-якого програмного забезпечення робить перехід на користування нею легким та приємним!

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.