АЗК «WOG» - Визнає Крим частиною РФ!

13 лютого 2015, 21:37
Власник сторінки
Лидер общественного актива , политико-экономический аналитик
0
375
АЗК «WOG» - Визнає Крим частиною РФ!

Війна все спише?


Українська мережа АЗК «WOG» не відображає  на карті України кримські АЗС! Ось посилання на головний портал «портал». Відповідно до карти України, відображені АЗС тільки на материковій частині держави. Тобто компанія не вважає за потрібне вказувати АЗС на території АР Крим як українські?  Якимсь дивним чином, самі АЗС в Криму працюють, та реалізують пальне, ще і за цінами, які дешевші ніж на материковій частині! Посилання на ОФІЦІЙНИЙ САЙТ МІНФІНУ (!)«тут». Постає логічне питання, чому вся країна працює на одну ідею, а АЗС ВОГ має інакшу думку?

 Такі карти мають вербальне значення для населення України і створюють «зорову пам'ять». Тепер постає питання, чи не про плачені були мітенгарі під іншими (Російськими) АЗС, що закликали населення не купувати пальне в країні-агресорі? Ось тут потрібно визнати, маніпулювання населенням,  за рахунок  високо-духовного підняття поваги до українськості відбувається в комерційних цілях. Додатково варто зазначити, що ВОГ постійно отримує держзамовлення на поставки пального для армії, це якесь кощунство! 

Чтайте: Порошенко готов к референдуму о федерализации, как вам такой «флеш-бэк»?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.