Люстрація керівництва МВС в дії? Службове розслідування щодо Григорія МАМКА...

18 липня 2014, 06:42
Власник сторінки
0
2680

Розпочато СЛУЖБОВЕ РОЗСЛІДУВАННЯ «діяльності» полковника міліції Григорія МАМКА, заступника начальника Головного слідчого управління МВС України! БІЗНЕС ПРОКИДАЙТЕСЬ І ПОДАВАЙТЕ СКАРГИ!,- В.Хабібуллін


Люстрація керівництва МВС в дії? Службове розслідування щодо Григорія МАМКА...

 

 

Розпочато СЛУЖБОВЕ РОЗСЛІДУВАННЯ «діяльності» полковника міліції Григорія МАМКА, заступника начальника Головного слідчого управління МВС України! БІЗНЕС ПРОКИДАЙТЕСЬ І ПОДАВАЙТЕ СКАРГИ!,- В.Хабібуллін

 

 

Наперед маю честь подякувати Міністру внутрішніх справ України!

 

По-перше, за те, що публічно на своїй сторінці у фейсбук дав слово особисто розібратися зі справою так званих «МІЛІЦЕЙСЬКИХ РЕЙДЕРІВ У ПОГОНАХ» чи так званих «КАДРІВ ДОНА ЯНУКОВИЧА» і слово поки що своє тримає.

 

По-друге, за те, що в цей надзвичайно складний і трагічний для України і для Міністра внутрішніх справ України особисто час – він знаходить сили, час і наснагу аби хоч потроху розпочати ЛЮСТРАЦІЮ МІЛІЦІЇ особливо з так званих «МІЛІЦЕЙСЬКИХ РЕЙДЕРІВ У ПОГОНАХ» чи так званих «КАДРІВ ДОНА ЯНУКОВИЧА».

 

По-третє, за те, що слід напевно набратися мужності розпочати СЛУЖБОВЕ РОЗСЛІДУВАННЯ відносно практично третьої особи в ієрархії Міністерства внутрішніх справ України.

 

Розпочалося все ось так, з відкритих та публічних антикорупційних публікацій:

 

-        «Коррупция в руководстве МВД, кто защищает бизнес Януковича?» (http://ura-inform.com/ru/politics/2014/06/05/korruptsija-v-rukovodstve-mvd-kto-zaschischaet-biznes-janukovicha)

 

-        «Вадим Хабібуллін: Щодо представника органів внутрішніх справ Григорія МАМКИ» (http://blogs.korrespondent.net/blog/events/3374690/)

 

-        «Генеральна прокуратура України взяла під контроль розслідування щодо посадовців УКРСОЦБАНКУ UniCredit» (http://tvi.ua/new/2014/06/05/hpu_vzyala_pid_kontrol_rozsliduvannya_schodo_posadovciv_ukrsocbanku)

 

-        «Генеральна Прокуратура України оголосила в міжнародний розшук банкірів ЯНУКОВИЧА та екс-голову правління УКРСОЦБАНКУ UniCredit Бориса ТИМОНЬКІНА» (http://tvi.ua/new/2014/05/19/hpu_oholosyla_v_mizhnarodnyy_rozshuk_bankiriv_yanukovycha)

 

Наперед маю зазначити, що ніколи не зустрічався з вказаними особами, ніколи не мав жодних з ними справ і головне, що портрет «ДОНА ЯНУКОВИЧА» в кабінетах таких «осіб» вчора чи позавчора – не є для мене предметом уваги.

 

Порушення прав громадян, порушення прав бізнесу, тотальна корупція і не тільки в органах Міністерства внутрішніх справ України – є предметом моєї особистої уваги.

 

А найцікавіше, що предметом нашої спільної з Вами уваги має бути небажання так званих «МІЛІЦЕЙСЬКИХ РЕЙДЕРІВ У ПОГОНАХ» чи так званих «КАДРІВ ДОНА ЯНУКОВИЧА» на всіх рівнях МВС від мала до велика – небажання піти спокійно з честю та за власним бажанням у відставку, на пенсію, тощо!!!

 

Вони, так звані «МІЛІЦЕЙСЬКІ РЕЙДЕРИ У ПОГОНАХ» чи так звані «КАДРИ ДОНА ЯНУКОВИЧА» на всіх рівнях МВС від мала до велика чомусь всі або чекають повернення свого «попереднього господара», або чекають з бажанням пересидіти, або просто чекають аби МИ З ВАМИ дали їм революційного «пінка під зад» і виштовхали з позором з насиджених теплих крісел, які давали можливість бути не захисниками закону, а просто «ПАЛАЧАМИ ГРОМАДЯН І БІЗНЕСУ».

 

Отже, згідно листа Головного слідчого управління МВС України від 07.07.2014 №13/Х-172аз, за клопотанням заступника Голови Громадської ради при ГУ МВС в м. Києві Вадима Хабібулліна Міністром внутрішніх справ України розпочато СЛУЖБОВЕ РОЗСЛІДУВАННЯ діяльності полковника міліції Григорія МАМКА (Мамка Григорія Миколайовича), призначеного наказом Міністра внутрішніх справ України на посаду заступника начальника Головного слідчого управління МВС України – начальника управління з організації розслідування злочинів у сфері господарської діяльності.

 

СЛУЖБОВЕ РОЗСЛІДУВАННЯ – це комплекс заходів, які здійснюються у межах компетенції з метою уточнення причин і умов подій, що стали підставою для призначення СЛУЖБОВОГО РОЗСЛІДУВАННЯ, ступеня вини особи, якою вчинено дисциплінарний проступок, а також З’ЯСУВАННЯ ІНШИХ ОБСТАВИН.

 

Тільки вдумайтесь - «начальник управління з організації розслідування злочинів у сфері господарської діяльності»!

 

Кожен з нас знає чи чув чи відчув на собі «організації розслідування злочинів у сфері господарської діяльності»!

 

Тож СЛУЖБОВЕ РОЗСЛІДУВАННЯ має стосуватися і «ФАКТІВ УЧАСТІ ПРАВООХОРОНЦІВ В РЕЙДЕРСЬКИХ СХЕМАХ».

 

Ми не можемо і не маємо права, поки за нас там, на сході, воюють з терористами прості Українці – ми тут, в тилу, так само маємо воювати з терористами, з терористами в погонах, в кабінетах, з бюджетними терористами та крадіями і корупціонерами та іншими чиновницькими покидьками попередньої влади, завдяки яким ми не на шаг не наблизились до проєвропейських стандартів захисту своїх громадян безпосередньо та бізнесу зокрема.

 

Враховуючи наведене та у порядку, передбаченому Інструкцією про порядок проведення службових розслідувань в органах внутрішніх справ України від 12.03.2013 № 230 ПРОПОНУЮ:

 

-        терміново, безвідкладно та у разі наявності – подавати всі наявні зауваження, заяви, скарги, які можуть стосуватися «діяльності» полковника міліції Григорія МАМКА, заступника начальника Головного слідчого управління МВС України – начальника управління з організації розслідування злочинів у сфері господарської діяльності.

 

Якщо громадяни України чи представники бізнесу мають відповідні докази порушень прав та законних інтересів громадян чи бізнесу що негативно вплинуло на забезпечення виконання покладених на органи внутрішніх справ завдань з охорони громадського порядку, боротьби зі злочинністю чи так названої «організації розслідування злочинів у сфері господарської діяльності» - готовий частково виступити так названим ОМБУДСМЕНОМ ДЛЯ БІЗНЕСУ і особисто брати участь у захисті громадян чи представників бізнесу у справі не тільки і не стільки які можуть стосуватися «діяльності» саме полковника міліції Григорія МАМКА, заступника начальника Головного слідчого управління МВС України – начальника управління з організації розслідування злочинів у сфері господарської діяльності.

 

До вказаного вище СЛУЖБОВОГО РОЗСЛІДУВАННЯ відносно «діяльності» полковника міліції Григорія МАМКА, заступника начальника Головного слідчого управління МВС України – начальника управління з організації розслідування злочинів у сфері господарської діяльності ЗАЛУЧАТИМЕТЬСЯ ЗАДЛЯ КОНТРОЛЮ ТА УНИКНЕННЯ КРУГОВОЇ ПОРУКИ І МІЛІЦЕЙСЬКОЇ КОРУПЦІЇ:

-        нещодавно створений Президентом України Петром ПОРОШЕНКО Антикорупційний комітет при Президентові України, Рада Голів Громадських рад при органах виконавчої влади (при Кабінеті Міністрів України, Постанова Кабінету Міністрів України №658), Кабінет Міністрів України, Комітет Верховної Ради України з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією, Урядовий уповноважений з питань антикорупційної політики, Люстраційний комітет України, Засоби масової інформації, телевізійні канали та соціальні мережі, тощо.

 

 

З великою повагою і сподіванням виявитися корисним,

 

 

Вадим ХАБІБУЛЛІН

 

 

Заступник Голови

Громадської ради

при ГУ МВС України в м. Києві

 

Член Ради Голів Громадських рад

при органах виконавчої влади

(при Кабінеті Міністрів України,

Постанова Кабінету Міністрів України № 658)

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.