Високопосадовцям Міністерства юстиції України інкримінується вчинення злочинів?

10 липня 2014, 17:38
Власник сторінки
0
559

щодо … СЄДОВ А.Ю., посадова (службова) особа Міністерства юстиції України (щодо можливого ВЧИНЕННЯ КРИМІНАЛЬНОГО ПРАВОПОРУШЕННЯ згідно листа №7304-0-26-13/6.2 від 19.07.2013) - збитки майже на 1млрд?



 

Високопосадовцям Міністерства юстиції України інкримінується вчинення злочинів?

 

 

- щодо … СЄДОВ А.Ю., посадова (службова) особа Міністерства юстиції України (щодо можливого ВЧИНЕННЯ КРИМІНАЛЬНОГО ПРАВОПОРУШЕННЯ згідно листа №7304-0-26-13/6.2 від 19.07.2013) - збитки оцінюватимуться в майже 1млрд. гривень

 

 

 

Україна, Київ, 11.06.2014, № ЗАПИТ / СЄДОВ

 

ЗАПИТ НА ІНФОРМАЦІЮ

- на підставі Закону України «Про доступ до публічної інформації»

- відповідь на запит надається НЕ ПІЗНІШЕ П'ЯТИ ДНІВ

 

Кому: РОЗПОРЯДНИК ІНФОРМАЦІЇ:

(задля уникнення будь-якого можливого корупційного втручання

направляється офіційно, електронною поштою, оприлюднюється, тощо…)

 

 

З МЕТОЮ ЗДІЙСНЕННЯ АНТИКОРУПЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ

ЗАПИТ НА ДОСТУП ДО ПУБЛІЧНОЇ ІНФОРМАЦІЇ

 

- щодо … СЄДОВ А.Ю., посадова (службова) особа Міністерства юстиції України (щодо можливого ВЧИНЕННЯ КРИМІНАЛЬНОГО ПРАВОПОРУШЕННЯ згідно листа №7304-0-26-13/6.2 від 19.07.2013) - збитки оцінюватимуться в майже 1млрд. гривень

 

 

ПО СУТІ…

 

Стало відомо, що Громадянин України СЄДОВ А.Ю., посадова (службова) особа Міністерства юстиції України (щодо можливого вчинення кримінального правопорушення згідно листа №7304-0-26-13/6.2 від 19.07.2013 року) згідно вказаного листа та у зв'язку із начебто проведеною перевіркою ВІН ОСОБИСТО ТА ЗА СВОЇМ ПІДПИСОМ зазначив, що:

 

-             «…з огляду на викладене та беручи до уваги результати цільової перевірки вбачається, що ВІДСУТНІ ПОРУШЕННЯ В ДІЯХ ДЕРЖАВНИХ РЕЄСТРАТОРІВ прав на нерухоме майно реєстраційної служби Головного управління юстиції у м. Києві Кулик Н.М., Константинової Л.В. та Швачки П.С. при прийнятті рішень…».

 

При цьому, згідно ВИРОКУ Солом’янського районного суду м. Києва від 28.03.2014 року у кримінальній справі № 1-кп/760/272/14 (http://reyestr.court.gov.ua/Review/37968273) ЦІ ДЕРЖАВНІ РЕЄСТРАТОРИ,  а саме Швачко Павло Станіславович визнаний винним та йому призначено покарання. Так вироком у цій справі встановлено:

 

-             «було ПОРУШЕНО право власності ТОВ «...» на будівлю адміністративно-побутового комплексу (літера С) по вул. Миколи Амосова, 12 в м. Києві балансовою вартістю 324 782 078,20 грн. та СПРИЧИНЕНО ТОВ «...» МАТЕРІАЛЬНУ ШКОДУ на вказану суму, а також внесено до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно ЗАВІДОМО НЕПРАВДИВІ ДАНІ щодо вчинення таких дій головним спеціалістом відділу Державної реєстрації речових прав на нерухоме майно реєстраційної служби Головного управління юстиції в м. Києві, що ПРИЗВЕЛО ДО ПІДРОБКИ ІНФОРМАЦІЇ, яка міститься в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно.» (вирок, стор. 4, абз.1)

 

Згідно вказаної відкритої та публічної інформації/публікації, в якому один з головних спеціалістів відділу ДЕРЖАВНОЇ РЕЄСТРАЦІЙНОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ Головного управління юстиції у м. Києві Швачко Павло Станіславович ОФІЦІЙНО ЗАЯВЛЯЄ в оприлюдненому (http://finance.rbc.ua/ukr/mvd-podozrevaet-ukrsotsbank-v-popytkah-skryt-informatsiyu-24092013110700) протоколі допиту від 15.07.2013 року, що начебто керівництво Державної реєстраційної служби «особисто давали вказівки щодо злочинів», які інкримінуються вказаному посадовцю.

 

Тож, на сьогодні вже відомо, що протиправно, рейдерські заволоділи нерухомим майном ТОВ «...», а саме адміністративно-побутовим комплексом літ. С по вул. Миколи Амосова, 12, загальною площею 18 405 м. кв. чим нанесли збитків майже на 900 млн. грн., оскільки будівництво надземної частини цього об’єкту ЗДІЙСНЕНО ЗА РАХУНОК ІНВЕСТИЦІЙ ТОВ «...». В період з жовтня 2008 по серпень 2011 року ТОВ «...» інвестувало значну суму грошових коштів понад 328 млн. грн. та на сьогодні СПРИЧИНЕНО МАТЕРІАЛЬНУ ШКОДУ В ОСОБЛИВО ВЕЛИКИХ РОЗМІРАХ, ЩО ПІДПАДАЄ ПІД ОЗНАКИ ТЯЖКИХ І ОСОБЛИВО ТЯЖКИХ ЗЛОЧИНІВ, за вчинення яких передбачена сувора кримінальна відповідальність, який за попередніми розрахунками складає 876 477 278,10 гривень (майже 900 млн. гривень), що підтверджується відповідними платіжними документами, ревізіями та експертними дослідженнями в тому числі державних фінансових установ.

 

На сьогодні також вже відомо, що вже розпочата відповідна робота і за нашими клопотаннями: «ГЕНЕРАЛЬНА ПРОКУРАТУРА УКРАЇНИ ПЕРЕВІРЯЄ ФАКТИ УЧАСТІ СУДДІВ (правоохоронців) В РЕЙДЕРСЬКИХ СХЕМАХ» | Обозреватель (http://obozrevatel.com/crime/08417-proveryayutsya-faktyi-uchastiya-sudej-v-rejderskih-shemah.htm). 

 

І «особи», які тим чи іншим чином МОЖУТЬ БУТИ ПРИЧЕТНІ ДО БУДЬ-ЯКИХ ПОРУШЕНЬ на сьогодні ВИЯВЛЯЮТЬСЯ та згідно останніх сенсаційних звільнень – за нашими клопотаннями і за підтримки законності новим керівником Державної реєстраційної служби України - Урядом вже ЗВІЛЬНЕНО З ПОСАДИ заступника Голови Державної реєстраційної служби України громадянина КОВАЛЬОВА В.М., прізвище якого фігурувало, що підтверджується з відкритої та публічної інформації/публікації (http://finance.rbc.ua/ukr/mvd-podozrevaet-ukrsotsbank-v-popytkah-skryt-informatsiyu-24092013110700) та (Чи розпочнемо боротися з можливими корупційними призначеннями? | Korrespondent http://blogs.korrespondent.net/blog/events/3366657/).

 

Перереєстрація адміністративно - побутового комплексу  літ. С по вул. Амосова, 12 здійснена також незаконним шляхом, а ШЛЯХОМ ПІДРОБЛЕННЯ РЕЄСТРАЦІЙНИХ ДОКУМЕНТІВ. За вчинення злочину до кримінальної відповідальності ПРИТЯГНУТО вказаних посадових осіб державної реєстраційної служби Головного управління юстиції м. Києва.

 

(!!!) Таким чином, вбачається, що Громадянин України СЄДОВ А.Ю., посадова (службова) особа Міністерства юстиції України (щодо можливого вчинення кримінального правопорушення згідно листа №7304-0-26-13/6.2 від 19.07.2013 року) згідно вказаного листа та у зв'язку із проведеною перевіркою, де ВІН ОСОБИСТО ТА ЗА СВОЇМ ПІДПИСОМ зазначив, що:

 

«з огляду на викладене та беручи до уваги результати цільової перевірки вбачається, що ВІДСУТНІ ПОРУШЕННЯ В ДІЯХ ДЕРЖАВНИХ РЕЄСТРАТОРІВ прав на нерухоме майно реєстраційної служби Головного управління юстиції у м. Києві Кулик Н.М., Константинової Л.В. та ШВАЧКИ П.С. при прийнятті рішень…», ЩО ПОВНІСТЮ СПРОСТОВУЄТЬСЯ ВКАЗАНИМ ВИЩЕ ВИРОКОМ СУДУ, ЯКИМ ЦІ ДЕРЖАВНІ РЕЄСТРАТОРИ ВИЗНАНІ ВИННИМИ та встановлено, що: «було ПОРУШЕНО право власності ТОВ «...» на будівлю адміністративно-побутового комплексу (літера С) по вул. Миколи Амосова, 12 в м. Києві балансовою вартістю 324 782 078,20 грн. та СПРИЧИНЕНО ТОВ «...» МАТЕРІАЛЬНУ ШКОДУ на вказану суму, а також внесено до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно ЗАВІДОМО НЕПРАВДИВІ ДАНІ щодо вчинення таких дій головним спеціалістом відділу Державної реєстрації речових прав на нерухоме майно реєстраційної служби Головного управління юстиції в м. Києві, що ПРИЗВЕЛО ДО ПІДРОБКИ ІНФОРМАЦІЇ, яка міститься в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно.» (вирок, стор. 4, абз.1) – можливо вчинив згідно ст. 13 КК ЗАКІНЧЕНИЙ ЗЛОЧИНИ, яким визнається діяння, яке МІСТИТЬ УСІ ОЗНАКИ СКЛАДУ ЗЛОЧИНУ, передбаченого відповідною статтею  Особливої частини КК.

 

Враховуючи наведене, з метою здійснення АНТИКОРУПЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ та на підставі Конституції України, Закону України «Про доступ до публічної інформації», Роз'яснення Міністерства юстиції України вiд 13.05.2011 про Закон України "Про доступ до публічної інформації": інформаційний прорив в Україні, а також беручи до уваги Закон України «ПРО ЗАСАДИ ЗАПОБІГАННЯ І ПРОТИДІЇ КОРУПЦІЇ»,-

 

 

ПРОШУ НАДАТИ (НАДІСЛАТИ)

ДОСТОВІРНУ, ТОЧНУ ТА ПОВНУ ІНФОРМАЦІЮ:

 

 

(1)          прошу надати (надіслати) достовірну, точну та повну інформацію:

 

a.            надати (надіслати) вказаний вище лист №7304-0-26-13/6.2 від 19.07.2013 року, складений за підписом Громадянина України СЄДОВ А.Ю., посадова (службова) особа Міністерства юстиції України, згідно якого вбачаються ознаки можливого вчинення, згідно ст. 13 КК закінченого злочину, яким визнається діяння, яке містить усі ознаки складу злочину, передбаченого відповідною статтею  Особливої частини КК.

 

(2)          прошу надати (надіслати) достовірну, точну та повну інформацію:

 

a.            чи проводилася/проводиться/проводитиметься повторна ретельна службова антикорупційна перевірка «діяльності» Громадянина України СЄДОВ А.Ю., посадова (службова) особа Міністерства юстиції України стосовно державних реєстраторів прав на нерухоме майно реєстраційної служби Головного управління юстиції у м. Києві Кулик Н.М., Константинової Л.В., Швачки П.С. та інших можливо причетних - при прийнятті рішень та проведенні державної реєстрації права власності на земельні ділянки кадастрові номери 80 00 00 00 00:79:017:0016 та 80 00 00 00 00:72:081:0001, а також на адміністративно-побутові комплекси, розташовані за адресою: м. Київ, вул. Амосова Миколи, 12 (літера С), (корпус 1), (корпус 2), а також на адміністративно-побутову будівлю, розташовану за адресою: м. Київ, вул. Амосова Миколи, 12 (літера А).

 

(3)          прошу надати (надіслати) достовірну, точну та повну інформацію:

 

a.            ДОКУМЕНТ (будь-який офіційний документ) про відповідне ВАШЕ РЕАГУВАННЯ ЯК РОЗПОРЯДНИКА ІНФОРМАЦІЇ (чи відомо про згадані відкриті АНТИКОРУПЦІЙНІ ПУБЛІКАЦІЇ в ЗМІ) та/чи/або відповідні реагування згідно КРИМІНАЛЬНОГО ПРОЦЕСУАЛЬНОГО КОДЕКСУ УКРАЇНИ, у порядку п.1 ст. 214 КПК (Початок досудового розслідування: слідчий, прокурор НЕВІДКЛАДНО, але не пізніше 24 годин ПІСЛЯ САМОСТІЙНОГО ВИЯВЛЕННЯ НИМ З БУДЬ-ЯКОГО ДЖЕРЕЛА ОБСТАВИН, ЩО МОЖУТЬ СВІДЧИТИ ПРО ВЧИНЕННЯ КРИМІНАЛЬНОГО ПРАВОПОРУШЕННЯ, ЗОБОВ’ЯЗАНИЙ ВНЕСТИ ВІДПОВІДНІ ВІДОМОСТІ ДО ЄДИНОГО РЕЄСТРУ ДОСУДОВИХ РОЗСЛІДУВАНЬ ТА РОЗПОЧАТИ РОЗСЛІДУВАННЯ…;

 

 

 

 

НАПЕРЕД ВДЯЧНИЙ.

З ВЕЛИКОЮ ПОВАГОЮ І ВДЯЧНІСТЮ

ВАМ ТА ВАШИМ

ШАНОВНИМ СПІВРОБІТНИКАМ

 

 

Вадим ХАБІБУЛЛІН

 

 

Заступник Голови

Громадської ради

при Міністерстві юстиції України

 

Член Ради Голів Громадських рад

при органах виконавчої влади

(при Кабінеті Міністрів України,

Постанова Кабінету Міністрів України № 658)


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.