Сторінка Київського зоопарку

20 вересня 2013, 13:30
Власник сторінки
Журналісти, громадські діячі, борці з олігофренічною гидотою.
0
208
Сторінка Київського зоопарку

SOS! Порятуйте котячих дитинчат!

У Київському зоопарку була затримана жінка, яка намагалася підкинути крихітних кошенят у картонному ящику. Жінка зізналася, що їх народила її кішка. Наразі зоопарк шукає механізми адміністративного  покарання зловмисниці. На вході в зоопарк буде вестись відеостеження для запобігання подібним порушенням.

На жаль, це не поодинокий випадок: кошенят та дорослих котів підкидають у зоопарк доволі часто. Турботи по їх годуванню та влаштуванню в добрі руки лягає непосильним тягарем на плечі небайдужих працівників зоопарку. Дуже часто кошенят підкидають безпомічними, у такому ранньому віці, що вони навіть не можуть їсти самостійно і повільно помирають. Їхній поступово стихаючий лемент завдає моральних страждань людям. Решта котів, яким вдалося вижити, веде напівголодне існування. Зарплати у працівників зоопарку дуже низькі і про годування підкинутих тварин, зважаючи на їх кількість, говорити не доводиться. Голодні коти крадуть корм у пеліканів та ібісів, що утримуються в відкритих вольєрах, полюють на диких пернатих. Обурені працівники зоопарку вже не раз заявляли:  «Зоопарк – не притулок!»

Лише за останні кілька днів біля входу у зоопарк було знайдено четверо підкидьків – кошеняток, яким сповнилося ледве два тижні, вони не вміють їсти самостійно й постійно жалібно скиглять. Ще раніше тут з’явилася  вагітна кішка, яка розродилася прямо на асфальті. Дощ, холод та голод  не сприяли виживанню її дитинчат.

СВЖ «Природа над усе» радить горе-господарям вчасно стерилізувати своїх домашніх кішок. Сьогодні у киян є можливість безкоштовної стерилізації у комунальних клініках міста та у притулках для бездоглядних тварин.

Київський зоопарк закликає зоозахисників та журналістів  втрутитися в ситуацію та допомогти з влаштуванням кошенят, а також поширити інформацію про сувору заборону та покарання зловмисників, які безжально підкидають котів до столичного звіринцю.

 

Як ми повідомляли раніше, у Київському зоопарку за сприяння генерального директора була встановлена скринька для благодійних внесків на користь котів.

 

Спілка вільних журналістів «Природа над усе»

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
ТЕГИ: бездомні тварини
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.