Два вироки

25 листопада 2011, 13:34
Власник сторінки
Политолог
0
591

У нас щоб скоювати злочини, треба бути у владі.

Дві останні новини просто вражають і "мотивують жити". Тимошенко перевели до іншої камери. Певно, не хочуть, аби вона визирала у вікно і чула привітання на день народження від прихильників, які, імовірно, зберуться під СІЗО. А помічницю судді Наталію Соловей амністовано. Певно, щоб і надалі підвищувала суспільну безпеку на дорогах.

Нагадаємо, Тимошенко засуджено на 7 років за підписання міждержавної угоди, а Наталія Соловей амністована за те, що збила насмерть маму трьох дітей.

Як там каже Янукович, не дослівно - який приклад ми подаємо суспільству: щоб скоювати злочини, треба бути в опозиції? Це він казав про можливість декреміналізувати статтю, за якою засуджена Тимошенко.

Ось він показовий приклад, як у нас засуджують всіх, хто скоїв злочини, не зважаючи на посаду, статус, зв'язки і партійність (це теж із месседжів владних спікерів).

Все правильно! У нас щоб скоювати злочини, треба бути у владі. І саме такий приклад Ви і Ваше оточення, Вікторе Федоровичу, даєте суспільству! Дуже сумний і дуже показовий приклад.

Олексій Краснопьоров, політичний консультант, креативний директор консалтингової агенції Concept GRoup

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.