Майстер-клас ідіотизму від Роми Ландіка

01 грудня 2011, 13:18
Власник сторінки
Политолог
0
723
Майстер-клас ідіотизму від Роми Ландіка

"Кухонний боксер" Рома Ландік "жжот".

Браво, Рома! Такому ступеню публічності можуть позаздрити деякі лідері загальноукраїнських політичних партій. Рома вже 3 місяці не сходить з перших полос новин. І робить сам, без піарників і політтехнологів. Рома просто стьобно тупить, і це як цікавинку показують і цитують усі ЗМІ.

От і сьогодні Рома знову в центрі подій. Молодший Ландік заявив, що журналісти необ'єктивно висвітлюють його справу. Це верх абсурду! Звісно, треба об'єктивніше. Вношу пропозицію: висвітлювати все так - Рома Ландік роздягався для еротичних сайтів, а у ресторані "Баккара" його впізнала і почала до нього чіплятися із непристойними пропозиціями Марія Коршунова. А після відмови Ландіка Коршунова була його 15 хвилин, що записано камерами. Так, певно, буде об'єктивніше.

Взагалі ж, якщо серйозно, Ромі було б значно краще просто замовчувати цю справу. Не коментувати. Не говорити. Не підсилювати громадський інтерес. Рома ж робить все цілком навпаки. Розповідає пр нібито "підстави" Єфремова, чим реально підставляє батька і дядю під гнів парлментського регіонала №1. Закликає об'єктивніше висвітлювати його судовий процес. Батько Ландік-старший теж долучається до негативної публічності, розповідаючи про те, що Могльов нібито наказував відрізати синові ноги. Коротше, все за законами інформаційної політики. Тільки навпаки.

Це, певно, загальна проблема молодих нуворішів і мажорів української політики - відірваність від життя і неадекватність. "Кухонний боксер" Рома Ландік, герой фільмів про Донецьк Коля Левченко, Віктор Янукович-молодший, який не може потрапити у двері під'їзду опівдні і за якого, в той же час, не соромно батьку - Віктору Федоровичу. Що й казати - молодим вєздє у нас дорога. Дорога у нікуди.

Олексій Краснопьоров, політичний консультант, креативний директор консалтингової агенції Concept GRoup

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.