Скасоване свято

30 грудня 2011, 11:59
Власник сторінки
Политолог
0
516
Скасоване свято

Той факт, що Віктор Янукович сьогодні, фактично під новорічну "Йолку" скасував День свободи, об'єднавши його із Днем Соборності, дає привід замислитися.

Той факт, що Віктор Янукович сьогодні, фактично під новорічну "Йолку" скасував День свободи, об'єднавши його із Днем Соборності, дає привід замислитися.

Що це? Президентські комплекси? Віктора Федоровича нудить від слова "свобода"? Негативні асоціації? Неприємні спогади?

Ні, ну я в прнципі розумію, що це черговий маневр для відволікання суспільної уваги з теми провального управління країною на тему скасованого свята. Так само як подібну функцію виконує об'єднання Дня українського флота з відповідним російським святом (ну, і Путіну приємне зробити в умовах безрезультатних газових переговорів - може поступливішим стане? - навряд чи).

Не розумію лише, навіщо "дражнити гусей". В умовах, коли цю владу половина країни вже ненавидить, а половина ледь терпить, давати ще один привід для негатива - просто дурість. ТИм більше для багатьох людей Майдан - символ, а Помаранчева революція - цінність (хоч і втрачена). Навіщо плювати цим людям в душу? Черговий по-донецьки грубий і по-межигірськи недалекоглядний хід влади.

Олексій Краснопьоров, політичний консультант, креативний директор консалтингової агенції Concept GRoup

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.