Країна, з якої тікають

08 січня 2012, 17:14
Власник сторінки
Политолог
0
628
Країна, з якої тікають

Надання притулку в Чехії Олександру Тимошенко є вельми примітним, показовим і демонстративним фактом.

Надання притулку в Чехії Олександру Тимошенко є вельми примітним, показовим і демонстративним фактом. І не лише тому, що це ще один приклад відсутності демократії в Україні та скочування країни до аторитарного режиму.

Це, до того ж, показова демонстрація і іллюстрація того, яку ж країну будує, послуговуючись його власним слоганом, Віктор Янукович. Він будує країну, з якої тікають. Спочатку Данилишин. Потім Тимошенко.

І ніхто не рахував і не рахує, скільки за цей час з України втікло пересічних громадян. Не поїхало на заробітки. Не поїхало на навчання або стажування. А саме ВТІКЛО. До слова, Чехія є одним з лідерів серед країн, в яких українські громадяни просять політичного притулку.

Тож висновок один - короткий і сумний - Янукович будує країну, з якої тікають. Крім резиденція "Межигір'я" більше він у цій країні не будує нічого.

Олексій Краснопьоров, політичний консультант, креативний директор консалтингової агенції Concept GRoup

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.