Мати дівчини яку зґвалтували і живцем спалили мажори просить про допомогу

13 березня 2012, 16:08
Власник сторінки
Политолог
0
753
Мати дівчини яку зґвалтували і живцем спалили мажори просить про допомогу

І де всі опозиціонери і хвалені борці за права людини?

УВАГА! Мати дівчини яку зґвалтували і живцем спалили сини влади просить про допомогу всіх небайдужих!Дівчина вижила але перебуває у важкому стані, їй ампутували руку і стопи, зараз потрібні кошти на лікування та операції, мати одиначка не має таких коштів.

Всім, хто хоче допомогти дівчині у цій біді, повідомляємо-095 047 32 75 Телефон

Номер поповнення карти, відкритої в Приват-банку на ім'я її матері Суровіцкой Тетяни Романівни: 6762462057463702. Призначення платежу - поповнення карти. ________________________________________

В Николаеве отморозки по очереди изнасиловали 19-летнюю девушку, а затем заживо питались ее сжечь. - Оксаночка находится сейчас в реанимации. Врачи сначала давали 2 процента, теперь — пол... У нее почки просто ...сварены... Врачи сказали, что за 30 лет практики они такого еще не видели. Обычно, сказали они, люди умирают в течение 2-3 часов, и то, при меньших ожогах... А у Оксаночки — 55 процентов ожогов... Она у меня одна-единственная, я за нее все отдам - всю кожу, почки, все — лишь бы она жила, - сказала мать пострадавшей.novosti-n.mk.ua/news/read/?id=38071вот подробности!!!!Девочке нужны деньги на лечение!!!!!!Добавьте эту группу у ся на стенке и может кто-то поможет чем сможет!!!!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.