Азаров як головний противник другої державної

26 березня 2012, 07:43
Власник сторінки
Политолог
0
556
Азаров як головний противник другої державної

Як це буде...

Ясна річ, що друга державна мова - це не більше, ніж нове застосування старої передвиборчої мульки регіоналів. Єдине, що має тут турбувати суспільство - це той факт, що зараз ПР при владі. А отже, щоб використати цю мульку ефективно, їм вже не вдасться просто обіцяти другу державну. Їм потрібно буде приймати закон про її запроваждення. Адже в їхніх руках вся повнота влади. Інакше всім прихильникам другої державної стане зрозуміло, що ПР їх просто розводить і кидає. Ну, власне, як і мають чинити типові "наперсточники".

Проте є й заспокійлива новина. У самій Партії регонів є щонайменше один рішучий противник другої державної мови. Це номінальний голова партії і прем'єр за сумісництвом Микола Азаров. Микола Янович просто не потягне введення другої державної. Тому й виступатиме проти цього.

У моїй уяві це відбувається приблизно так. Азаров на черговому з'їзді ПР стоїть перед однопартійцями навколішки і благає: "Хлопци, нє трєба другої державної. Я іщє пєрше нє вівчів!"

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.