Подвиг справжньої історії

08 травня 2012, 10:02
Власник сторінки
Политолог
0
481
Подвиг справжньої історії

Хто зможе на нього наважитися?

На одній з українських радіостанцій регулярно транслюється соціально-історична п'ятихвилинка "Історія справжнього подвигу", в якій розповідається про шлях радянських військ у Великій Вітчизняній війні до Перемоги. Це навіяло на наступні розмисли.

Українська історія багато в чому викривлена, а її сторінки постійно піддаються переписуванню. При чому при зізних міністрах освіти і при різних президентах. Перегляду постійно піддаються Голодомор, Велика Вітчизняна війна, зрештою, остання значна подія у Новітній історії України - Помаранчева революція. Це не правильно і не щиро не лише тому, що необ'єктивно, а й через те, що молоде покоління не може сформувати свого уявлення про історію Батьківщини - побачити її такою, якою вона була насправді.

Цікаво, коли в Україні з'явиться президент і міністр освіти, який би здійснив подвиг написання і викладання справжньої - не викривленої політичними домішками історії?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.