Чому завтра я прийду під Верховну Раду

01 квітня 2013, 08:57
Власник сторінки
політичний експерт
0
1467
Чому завтра я прийду під Верховну Раду

Я не киянин. Я звичайний сільський хлопець, який приїхав у столицю 5 років тому. Таких як я тут сотні тисяч. Але я капєц як люблю це місто, не дивлячись на проблеми з екологією і високі ціни на житло.

Зараз я не уявляю свого життя в якомусь іншому місті України. Чесно. Знаю на 100%, що мої діти будуть жити і виростати в Києві. Вони будуть ходити в ці школи і дитячі садки, будуть їздити по цих дорогах і відпочивати на цих пляжах. І я дуже хочу, щоб вони жили в трохи кращому місті.

Вже й не пригадаю останню акцію, на якій я був. Я на них не ходив по тій самій причині, що і сотні тисяч киян і таких самих як я «не киян»: не бачив для себе мотивації, не хотів бути в когось на масовці, не вважав за потрібне стояти разом з проплаченими ПТУ-шниками і брехливими політиками.

На завтрашню акцію я піду. Хоч і не голосуватиму за мера на найближчих виборах. Але я піду за тих киян, які завтра не зможуть відпроситися з роботи, які так само, як і я колись, не знаходять для себе мотивації. Я піду за своїх дітей, які будуть киянами гуцульського походження. :)

Піду лише по тій причині, що вперше великий політичний мітинг збирає не партійний офіс, а ті, хто любить це місто. Не політики, яким потрібні камери, не псевдоактивісти, яким треба в Київраду і не «гарадскіє сумашедшиє», які ходять на всі акції без розбору.

Я готовий завтра місити болото в Маріїнському парку разом з тими, хто має людську гідність і для кого право голосу важить більше, ніж 50 гривень за годину. Не закликаю нікого брати з мене приклад і тим більше називати «запроданцями» тих, хто вийде за ПР, і «байдужими» тих, хто не прийде взагалі. Бо перші цілодобово борються за виживання в цьому місті, а другі, впевнений, також вийдуть. Але трохи пізніше.

І не важливо скільки завтра прийде людей – 500, 1 000, 5 000. Не важливо. Важливо, щоб зі сторони опозиційно налаштованих киян не було жодного майданарбайтера, «гарадского сумашедшого», продажного політика і т.д..
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
ТЕГИ: митинг
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.