Запрошую на отримання позитивних емоцій

10 квітня 2011, 12:51
Власник сторінки
Галерист
0
2347

Відкрили нову виставку. Тепер Ви зможете насолодитися полотнами українського художника Віктора Дейсуна.

Виставка триватиме з 8-го до 24-го квітня. Віктор Дейсун – художник-абстракціоніст, що закінчив Київську державну художню школу ім. Тараса Шевченка та Львівську Академію мистецтв. Особисто мені він дуже подобається. Зараз, коли в галереї висять його картини, тут панує надзвичайно позитивна атмосфера. Віктор Дейсун – це дослідник "дрібниць", з яких формується ціле. Майстер одухотворення буття і картин-роздумів. Це – виразний, емоційний і смисловий абстракціонізм. Веселкові переливання колірних площин, тонка внутрішня логіка, складні хитросплетіння точок і ліній у візерунки, орнаментально широкі мазки, поєднуючись між собою на картинах, немов утворюють місток, перекинутий від земного до небесного, вищого. Словом, це потрібно бачити. До речі, мені подобається, що з цього приводу каже сам Дейсун: «Я не берусь писати, коли знаходжуся в поганому настрої». Це дійсно відчувається. 

Виставка називається «Оптималізм». А названо її так через поєднання різних слів і понять: оптичний, оптимальний, оптимістичний; малий, мінімальний, мінімалістичний. Але, що можна казати: як кажуть, «краще один раз побачити, ніж сто разів почути».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Бизнес-блоги
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.