Пікарт: спокусити зі смаком

08 червня 2012, 12:09
Власник сторінки
Галерист
0
6028
Пікарт: спокусити зі смаком

Стандартні сценарії побачень – одноманітні і примітивні. Спробуйте здивувати жінку інтелектом, ерудицією і смаком – результат перевершить усі сподівання

Мій приятель К., великий цінитель мистецтва, віскі і жінок, добре знайомий з технологіями пікапу. Він нещодавно зізнався мені, що мистецтвом зацікавився саме завдяки прекрасній половині людства:

«Ще студентом я зрозумів, що одне з найкращих місць для побачення – це галерея чи музей.  

По-перше, таке побачення не потребує великих витрат. По-друге, виставка – це  невичерпне джерело для тем: тут можна до безкінечності розповідати про історію, філософський підтекст, емоційне напруження та художню цінність робіт. По-третє, ти справляєш враження інтелектуала, ерудита, а якщо майстерно увійти в образ – навіть генія. Четвертий фактор – ірраціональний: у таких місцях  панує специфічна богемно-одухотворена атмосфера, що дозволяє жінці відчути себе музою.

Важливо, що з роками це моє переконання тільки підтвердилось, але вже з іншої позиції. Зараз цікаво не просто звабити, а зробити це витончено, зі смаком. Пікап корисний для починаючих, а перетворити зваблення на мистецтво  – це вже пікарт. І тут знову ж таки піти до галереї – безпрограшний стратегічний хід. Нещодавно на відкритті виставки мені вдалося розтопити лід у стосунках з неприступною сніговою королевою, всього лиш розповівши їй пікантний епізод з життя  Амедео Модільяні».

Теорію К. підтвердила й представниця прекрасної половини людства.

«Зараз чоловік, який запрошує до галереї чи музею – сам вже музейний експонат, – прокоментувала  моя знайома. – Сучасний стандартний сценарій побачення одноманітний і передбачуваний: кафе, ресторан, кіно – невже нічого нового не можна вигадати? Ми обожнюємо загадки і цінуємо в чоловіках оригінальність. Тому запрошення до галереї, безсумнівно, заінтригує.»

«З часом  потяг до мистецтва стає звичкою,    підсумовує К.Ти сам вже за нагоди завертаєш до галереї подивитись на нову експозицію, починаєш добре розумітися на темі, інтуїтивно відчувати рівень картин. Зрештою у мене це захоплення втілилось у чудовій колекції живопису.

Як не крути, жінки для нас – найголовніший стимул для розвитку і самовдосконалення.»

Тож, шановні чоловіки, якщо ви бажаєте підкорити серце жінки, підключайте фантазію, виховуйте смак і перетворюйте свій стиль життя у мистецтво.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Бизнес-блоги
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.